Last news in Fakti

8 Януари, 2015 19:39 1 557 0

Орлицата на Лудогорец на почивка в Испания

  • лудогорец-
  • орлица-
  • фортуна-
  • талисман-
  • кирил домусчиев

Кирил Домусчиев изрази увереност, че Лудогорец отново ще е шампион

Талисманът на българския футболен шампион Лудогорец – орлицата Фортуна, е на почивка в Испания. Това заяви собственикът на разградчани Кирил Домусчиев.

По време на зимната пауза в шампионата, орелът е извън пределите на стараната ни. В момента Фортуна е далеч по-мек климат – в Испания.

„Орлицата е във ваканция в момента, мисля, че е в Испания“, заяви Кирил Домучиев пред БНТ.

Той изрази убеденост, че Лудогорец ще спечели за четвърти пореден път титлата в родното първенство, но този път ще е много трудно. „Моето мнение е, че ще станем шампиони, но ще бъде трудно. Винаги съм бил оптимист и знам, че ще се получи, но ще е трудно“, заяви Домусчиев.

Идеята Лудогорец да се сдобие с орел се роди по време на официалната среща между собствениците на Лацио и българския тим Клаудио Лотито и Кирил Домусчиев. Двата тима мериха сили през миналия сезон в Лига Европа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА