Last news in Fakti

9 Януари, 2015 10:53 4 733 1

Седмичен хороскоп: Баланс по острието на невидимите граници

  • хороскоп-
  • седмичен-
  • баланс-
  • острието

Времето от 9 до 16 януари 2015 г. е период, през който Животът изтласква напред нашите психологически граници и тества психическата ни устойчивост при напрегнати обстоятелства.

Имат основания хората, които си знаят, че се “палят” много бързо и лесно, да се опасяват, че може да си изпуснат нервите и могат да наранят физически или емоционално някого, предупреждава астролога Татяна Янковска.

Внимание! На 9, 10 и 15 януари, може да изригне дълбок и мрачен гняв, поразяващ мълниеносно, коварно и неочаквано. Това, което го провокира, може да изглежда в нечий повърхностен взор незначително, но то символизира недовършени опити за погрешно разбирано себеутвърждаване.

На 9, 10 и 15 януари има теоретични астропредпоставки, каращи хората да реагират прекалено яростно и непропорционално на обиди или огорчения, засягащи достойнството им или изповядвани от тях ценности.

Теоретично, съществуват условия по-незрели фигури да потърсят лично удовлетворение по екстремистки, брутален, едновременно коварен и неочакван начин! Подобни остри и конфликтни ситуации, подменящи Силата на Словото с аргументите на Силата, могат да възникнат на всяко ниво – световно, национално, институционално, корпоративно, фирмено, делово, лично или битово...

Условията са напрегнати и стресиращи.

Някои по принцип уравновесени фигури, могат да осъзнаят, че таят гняв и потиснати импулси за възмездие, които и при най-миниатюрна искра

могат да ги превърнат в отмъстители, готови да се нахвърлят на всеки, който се опитва да ги обижда или да ги контролира!

Внимание! В някои ситуации нагорещяването на “бушуващата във вените кръв” ще е толкова ненадейно, директно и разярено, че ще шокира не само околните, но когато яростта отмине - и самите изразители на тази ярост...

На и около 9, 10 и 15 януари предизвикателствата ще карат хората да поемат рискове, давайки и изпълвайки ги със странна смесица от чувството, че са силни, но не контролират напълно ситуацията.

“Терминатор”, “Сянката”, “Шотландски боец” са заглавия, добре описващи мотивите и резултатите от настоящите звездни конфигурации, които през този период имат репутацията, че са експлозивни като динамит.

Дори резервирани личности могат да са споходени от порив за доказване, който да донесе случки, определяни от някои като желание за себеутвърждаване, а от други – като насилие.

Предупреждението на звездите е, че проявата на открита агресия ще срещне решителен, задълбочен и много добре обмислен отпор.

Звездите са категорични, че жестоките, брутални, антисоциални и антихуманни изяви, при които някои си позволяват да дадат простор на сурови и нецивилизовани страсти, няма да останат безнаказани.

Внимание! Има един друг, фин момент, при който съвременните авангардни психолози винаги отчитат факта, че демонстрираната спрямо определени фактори външна твърдост и безогледност може би е провокирана от наличието и излъчването навън на подобни качества! Да не забравяме, че “на всяко действие има противодействие”!

И така, освен по-нажежени звездни формирования, чиито крайни ефекти светът за пореден път видя на 7 януари 2015 г. в Париж, през периода 9-16 януари  действа и друга трудна астроконфигурация, която ще се прояви на и около 15 януари и която засилва предпоставките за травми и инциденти, за прояви на насилие, конфликти и остри противоречия с властта или с непреклонни високопоставени фигури.

Всяка непремерена дума може да засили и задълбочи (поне до края на януари 2015 г.) тенденцията към привличане на чужда враждебност и зла воля.

Иначе казано - не са изключени сериозни конфликти и напрежения, базирани на религиозна, етническа или икономическа основа!

Теорията твърди, че проявата на твърдост или безогледност е реакция на свръхкомпенсация на чувството на страх. Страх, породен от опасението, че другите не ни уважават и се опитват да ни подчинят и контролират - било грубо и физически, било чрез манипулация и емоционална или финансова доминация!

В периода от 9 до 16 януари, освен тези астроконфигурации, докосващи бушуващите дълбоко в човешките души фрустрация, гняв и чувство за несправедливост, които накрая се освобождават в привидно необяснима ярост и насилие, има и други звездни констелации, даващи шанс за неочаквани финансови и интелектуални успехи и постижения, особено на 13 и 14 януари 2015 година.

Внимание! Въпреки, че успехът и напредъкът понякога изглеждат като страхотен късмет, то постиженията, обещани от звездите за 13 и 14 януари не са от типа “успехът пада от небето” в скута на нищо неподозиращия човек, а са плод на големи усилия!

Късметът на 13 и 14 януари 2015 г. очаквано или неочаквано ще посети Подготвените, които достатъчно дълго време са обмисляли начинанията си и е оставало единствено Птицата на Щастието да кацне на рамото им, за да потръгне работата.

Иначе казано – на 13 и 14 януари Късметът ще се усмихне на тези, които предварително добре са се потрудили и са направили всичко, което зависи от тях, за да постигнат успехи.

И така – периодът от 9 до 16 януари 2015 година ще тества устойчивостта ни на екстремни напрежения, породени от прояви на враждебност, агресия, насилие.

От 11 до 15 януари 2015 г. възникването на най-разнообразни проблеми, свързани с транспорта – железопътен, въздушен, морски, автомобилен, е повече от възможно.

Напрегнати дни се очертават не само за политиците, юристите, дипломатите, инженерите и енергетиците, а и за военните и журналистите.

Представителите на Четвъртата власт не само ще отразяват разтърсващи събития, а в някои случаи, водещи световни или национални медии ще бъдат разтърсвани от слухове, скандали и сензации от неочаквани уволнения, назначения и предстоящи генерални преструктурирания в самите тях...

Като цяло, периодът 9-16 януари 2015 г. ще е белязан от концепцията за волята, защото все ще ни се струва, че другите вечно осуетяват реализацията на нашите намерения. И в резултат на това, може да се поражда желание за противопоставяне по, донякъде, настървено ожесточен начин, защото на карта е поставено самоуважението.

Някои по-импулсивни фигури могат да решат, че най-добрата защита на собствените интереси е ... нападението. Това може да се очаква най-вече от страна на хора, които рядко се чувстват господари на волята си и на собствения си живот.

В тази връзка всички трябва да сме по-благоразумни и по-бдителни, когато вървим по острието на невидимите граници в живота ...


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АСТРОЛОГ

    0 1 Отговор
    УТОЧНЕНИЕ: Коментарът важи за всеки ден от всяка година, независимо от местоположението в света и извън него.