Last news in Fakti

16 Януари, 2015 18:04 2 852 0

Иън Съмърхолдър се сгоди

  • иън съмърхолдър-
  • нина добрев-
  • ники рийд-
  • годеж

Бившото гадже на Нина Добрев планира сватба с приятелката си Ники Рийд

Холивудският актьор Иън Сомърхолдър се сгоди за актрисата Ники Рийд, съобщи E! News.

36-годишният звезда от „Дневниците на Вампира“ е предложил на 26-годишната си приятелка, след като двамата имат връзка от 6 месеца.  Според източник близък до двойката, Съмърхолдър е бил влюбен в Рийд години преди двамата да започнат своята романтична връзка. Техните семейства са изключително близки по между си и връзката им се развива прекрасно.

В началото на годината Рийд  се разведе с бившия си съпруг Пол МакДоналд и вече е свободна да се омъжи за Съмърхолдър, който най-вероятно й е предложил покрай коледните празници. Самият Съмърхолдър имаше двегодишна връзка с актрисата, родена в България Нина Добрев. Двамата започнаха връзката си по време на снимките на сериала „Дневниците на Вампира“. Те обаче се разделиха, а самият Съмърхолдър намери истинската любов в лицето на Ники Рийд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА