Last news in Fakti

19 Януари, 2015 10:29, обновена 19 Януари, 2015 10:59 2 345 0

Сватба на плажа за Шон Пен и Чарлийз Терон

  • шон пен-
  • чарлийз терон-
  • сватба-
  • плаж

Двамата все още се колебаят между Куба, Южна Африка и Малибу

Актьорът Шон Пен и годеницата му Чарлийз Терон мислят за романтична сватба. Звездната двойка е на мнение, че една малка церемония на плажа в Куба, Южна Африка или Малибу по-късно тази година би била чудесна идея, съобщи американското списание "Life & Style".

Двойката, която се сгоди по време на романтична екскурзия до Париж през месец ноември, е изразила желания да се венчае на по-интимна церемония в присъствието на близки роднини и приятели на частен плаж.

"Тя ще се радваме да се омъжи на брега на морето в родната си Южна Африка, но Шон обича идеята за Куба", заяви източник, близък до Терон пред списанието.

Пен, който преди това беше женен за актрисата Робин Райт и поп дивата Мадона, подкрепя плановете на 39-годишната актрисата за големия ден.

"Те искат малка, класическа и романтична сватба на брега на морето. Също така обсъждаха и церемония по залез в Малибу - официална и елегантна, но по боси крака", каза източникът.

Преди годежа им Терон заяви, че не е имала намерение да се оженят. "Нека да го кажа така: Никога не съм мечтала да облека бяла рокля. И когато гледах другите хора да се женят си мислех, че е красиво за тях, но да бъда честна, не и за мен", тя бе цитирана да казва през юни миналата година.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА