Last news in Fakti

19 Януари, 2015 11:36 1 556 2

Рестарт на култовия сериал "Досиетата Х"

  • досиетата х-
  • сериал-
  • скъли и мълдър-
  • дейвид духовни-
  • джилиан андерсън

Продуцентите искат да върнат оригиналното ФБР дуо Мълдър и Скъли, изиграно от Дейвид Духовни и Джилиан Андерсън

Рестартиране на култовия сериал от 90-те години "Досиетата Х" е планирано от американската телевизионна мрежа Fox, съобщи "Контакт мюзик".

Знаменитият научно-фантастичен сериал, бе излъчван от 1993 г. до 2002 г., но телевизионният оператор сега обмисля да върне обратно шоуто с емблематичното ФБР дуо, специален агент Дейна Скъли (Джилиан Андерсън) и специален агент Фокс Мълдър (Дейвид Духовни).

Гари Нюман, председател на Групата на Fox, каза: '' Вярно е, че сме имали разговори около сериала "Досиетата Х" и се надяваме да успеем да върнем сериала на екран в даден момент."

След първоначалните обсъждания се смята, че в момента се търси времето, в което "ключовите играчи'' Джилиън и Дейвид Духовни да са в състояние да разработят ролите си в свръхестествената драма.

''Мълдър и Скъли са една от най-големите телевизионни двойни и сега Fox ги искат обратно", заяви източник.

Мрежата смята, че те могат да върнат обратно шоуто на върха, донесат огромни печалби на компанията и да издигнат сериала в култ, какъвто той бе преди повече от десетилетие.

"Сега съдбата на проекта лежи върху плещите на сценаристи, които трябва да отговорят на стандартите за сюжетни линии от оригиналните епизоди, за да се гарантира повторно "дълголетие" на програмата", заявява източникът в интервю пред вестник "Дейли мирър". 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нзн

    0 0 Отговор
    любим сериал :)
  • 2 VWandMercedes

    0 0 Отговор
    Мдааа много добър сериал беше.Бих го гледал отново с удоволствие както и LOST на който чаках с нетърпение за излязат субтитрите в четвъртак на Елади Райчинов.