Last news in Fakti

5 Март, 2015 19:59 7 741 0

Кръв, голи жени и рап в новото видео на Тото от СкандаУ

  • тото-
  • скандау-
  • видео-
  • кръв-
  • рап-
  • голи жени-
  • насилието

Изпълнителят поставя темата за насилието над жените

Тото Н от група СкандаУ представя първия си самостоятелен проект – “Аре бе”. Видеото към песента е провокативно, смело и както винаги различно. В голяма част от клиповете дали на български изпълнители или на чуждестранни, момичета са в оскъдно облекло, но често голотата се използва се цел привличане на интерес и повече продажби. В „Аре бе“  нейното послание е различно.

Тото Н е поставил сериозния въпрос за насилието над жените в своя проект. Мацките в клипа са пребити и затворени в тъмна стая, нещо, което се случва на много жени по света. „Социалната тематика, която съм избрал не е случайна“, разказва рапърът. Преди няколко седмици той става свидетел на грозна сцена по средата на оживена улица. Младеж удря своята приятелка многократно.

Клипът на “Аре бе” е отражение на това, което може да се случи на всяка жена, независимо дали си тръгва от дискотеката с някого за една вечер, или живее с този човек от години. С разглеждането на една различна социална тематика, която е назряващ проблем в обществото и огромна тежест за женския пол, рапърът иска да излезе от рамките на нашумелите хип-хоп парчета, в които основният смисъл е секс, наркотици и наливане с алкохол.

Половинката на Тото от нашумялата банда СкандаУ – Лъчо този път беше зад кулисите и влезе в ролята на ко-режисьор на видеото.

В проекта взима участи и Мис Национален отбор – Радост Тодорова. Красавицата е част и от последната педен на група Скандау – Ангели и Демони, която излезе преди месец и половина, и постави началото на коренната промяна в имиджа на Тото и Лъчо.

С какво ще ни изненадат двамата в бъдеще и дали това не е краят на СкандаУ, можем само да гадаем!
Текстът на Аре бе е на Тото Н, Музика: Supa Orland Beats Аранжимент: Бате Пешо 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА