31 Март, 2015 10:02 5 496 0

Седмичен хороскоп: Презареждане в движение

  • хороскоп-
  • седмичен

Тази седмица може да е много претоварена със задачи, но през това време  Презареждането на Душата, на Ума и Сърцето ще открият великолепни шансове за постижения и напредък в бизнеса, кариерата и Любовта. Ще останем учудени как бариери, които са ни изглеждали непреодолими, сега “падат”, сякаш докоснати с вълшебна пръчица, прогнозира астрологът Татяна Янковска от goldenraycollection.blogspot.com.

Напълно в духа на популярната напоследък “зоотерминология”, през тази седмица, а още по-точно от 30 март до 16 април, някои от нас може да се изявят като “скорпиони”, други като “змии”, трети ще действат подобно на горди “орли”, а четвърти ще сравним с митичната птица Феникс.

В началото на Пролетта – сезонът на възраждащия се живот, не случайно прибягваме до образите, описващи ефектите от въздействието на Скорпиона (типичен есенен знак), защото сега силно е активиран Плутон – “шефът” на Скорпионите.

Съгласно решение на Международния Астрономически съюз към момента Плутон официално е изваден от списъка на планетите в Слънчевата система. Това решение среща силно обществено неодобрение. Дори Центърът по астрофизика “Харвард-Смитсониън” написа в обръщение към медиите, че “овошка-джудже все още си е овошка, както и хамстерът-джудже пак си е малък хамстер”.

Между другото, българинът Димитър Съселов, който е професор в Харвардския университет и директор на Харвардската инициатива “Извори на живота” лансира предложение, което открива нови възможности Плутон да се върне в редиците на планетите.

Плутон има изключително ексцентрична орбита, затова при пътуването му около Слънцето дистанцията до него варира от 4 447 000 000 км до 7 380 000 000 км. От повърхността на Плутон, Слънцето изглежда като малка точица в небето!

Всеки ден на Плутон продължава 6,39 земни дни, а всяка година на Плутон се равнява на 247,7 земни години. Изображенията от повърхността на Плутон дължим на телескопа “Хъбъл”.

Планирано е през 2015 г. космически летателен апарат, изстреляно от НАСА през 2006 г. и наречен “Нови хоризонти” да достигне Плутон.

Независимо от факта, че засега Плутон е класифициран като планета-джудже (плутоид), по цял свят астрологичната репутация на Плутон изобщо не е накърнена. Джудже или не, Плутон продължава да си е страховитичък астрофактор, носещ вълнуващо-драматични ситуации, последвани от трансформации, обновление и възраждане.

Нима е случаен фактът, че точно преди Великден и Възкресението е активиран този разтърсващо–прочистващо-елиминиращ астрофактор, управляващ тайните, мистериите, секса, както и необходимостта да се съвземем от някое разлюляващо преживяване, водещо до необходимостта от “Презареждане” на Душата ни.  Точно това ще се случва от 30 март до 16 април 2015 година. Събитията през този период ще ни правят изключително емоционални и прекалено инатливи, особено когато нещо трябва да приключи и да настъпи необходимата Промяна.

И в бизнеса, и в кариерата, във финансов и романтичен план астроусловията създават възможности за постижения, за успехи, за растеж и преминаване на по-високи житейски орбити.

Събитията ще са интензивни и допълнително сгъстени от Лунното затъмнение, което ще настъпи на 4 април, събота, в 15:06 часа (българско време).

Постъпването на нова работа, изкачването до по-висока позиция в кариерата, сближаването и свързването с някой, който пръска ярки сексуални искри, открояващото се финансово съживяване след опасна близост до състояние на банкрут, чудесните материални придобивки – атрактивно заплащане, нова кола, ... нова жена, всички тези постижения трябва да бъдат осмислени, асимилирани и интегрирани на ниво опит от Душата.

В дните около Лунното затъмнение може да отделим време за рекапитулация – да си дадем сметка с какви сериозни задачи и проблеми приключваме и ... започваме наново, но на по-високо, по-осъзнато ниво.

С други думи – добавяме нови програми към “компютъра” на Душата ни.

И за да инсталираме новите ни планове, проекти и надежди, може би ще се наложи да Презаредим цялата ни система от убеждения и нагласи към Чудото на Живота. 

Тази и следваща седмица са много силни за хората, посветили се на професиите, свързани със Закона и Правото. Кои ще бъдат засегнати от ударите на Закона? Онези, които са извличали своята идентичност от притежанията на материални придобивки и преднамерено са използвали непозволени средства, за да трупат и трупат, за да се чувстват сигурни. Към тях Плутон ще бъде по-безпощаден, поставяйки ги “на колене”, което при по-упоритите ще бъде по-мащабно.

Плутон все пак ще ни научи, че нашата истинска и основна идентичност не произтича от притежанията и привързаностите ни.

Накратко – през тази седмица ще се радваме на успехи, постижения и нови връзки.

С някои неща може да се разделим – къде доброволно, къде по силата на закона. Плутон е сила, която първо елиминира всичко, което отнема от нашата съзидателна енергия. След това той позволява да се случи трансформация и обновление.

И така – в дните преди Великден Плутон ще ни прочисти, за да проумеем, че и без прекомерни притежания имаме Истинска Същност, която е Безпределна, Безкрайна и Безсмъртна!

Така или иначе, периодът от 31 март до 5 април, а още по-точно – до 12-16 април 2015 г. е много динамичен, богат на интензивни и бързи промени в бизнеса, а и в личен план. Освен това, ще бъде пребогат и на сензации. С други думи – вълнения, промени и Презареждане в движение ще има в изобилие.

В края на краищата, онези, които вечно са недоволни и смятат, че сме в застой, определено не са прави: всички непрестанно се движим, носейки се върху Земята и пътувайки с нея около Слънцето със средна скорост около 29 км в секунда. Това е! Искаме или не искаме – движим се! И при това недоловимо но реално движение, през тази седмица, а и през следващата, ще срещаме “скорпиони”, “змии”, “орли” или тук-там някой самотен Феникс.

Или ще срещаме тези образи, или ние самите ще действаме като някой от изброените представители на фауната и един на Митологията.

Има една доста известна история за срещата на една добросърдечна жаба и един скорпион.

И така: На единия бряг на езеро има скорпион, който иска да го прекоси. Влиза в преговори с една жаба, която да го пренесе на гърба си на отсрещния бряг. Жабата е опитна, но любезно отговаря: “Аз ще те пренеса през езерото, но ти трябва да обещаеш, че няма да ме ужилиш”. На което леко обиденият скорпион отвръща: “Разбира се, че няма. Защо да правя такова нещо?” И ... пътуването започва. Все пак, насред езерото скорпионът ужилва жабата. И двамата започват да потъват. Докато потъват, жабата пита: “Защо го направи - нали ми обеща, че няма да постъпиш така?!” С последния си дъх скорпионът отговаря: “Защото така съм устроен!...”

Шансът през тази седмица, а и през следващата, да се сблъскаме с хора, които жилят, “понеже така са устроени” е голям!

“Идеални” възможности за срещи с жилещи скорпиони има в понеделник, 30 март, във вторник, 31 март, както и на 5 април, неделя.

Независимо от предстоящите празници (в неделя е Цветница, а после идва и Великден), през този период по-често ще срещаме хора, които импулсивно се поддават на собствените си настроения и на инстинктивно–първични реакции спрямо живота. Такива личности внезапно може да се обърнат срещу хората, с които са близки или срещу непознати – и да атакуват и жилят с гняв и омраза, изобщо непровокирани от конкретната ситуация!

Внимание! Нерядко, подобни личности с първични нагласи спрямо обичайни за ежедневието трудности, обиди и огорчения, започват да жилят, като унищожават и себе си, поемайки съзнателно този риск, сякаш се домогват до собственото си разпадане в изкривено упражняване на собствената си воля и на собственото си чувство за Право и Справедливост.

За другата възможност – да се действа като змиите – хитро, коварно и сменяйки кожата си – нещата са ясни.  Влизането в тези “змийски” роли се е превърнало в житейска необходимост,  за да се впишем в остросюжетната пиеса на реалността, която понякога има и криминални отблясъци.

По-интересно стоят нещата, ако преценим да действаме като горди Орли, решени да служим и да се борим за възвишени принципи, за човешко достойнство и високи идеали.

Ако решим да прегърнем благородна кауза или срещнем през тази и следващата седмица хора, служещи на Справедливи и достойни идеи, които са за добруването на обществото – ние, в ролите ни на смели орли, или онези, които защитават достойни каузи, ще действаме с толкова страст, така интензивно, за да постигнем благоденствие за другите, че направо може да се стигне до ... “прегаряне”. Това е по-благият вариант!  Другият вариант е – отново се стига до “прегаряне”, но в резултат на предателство!

Хората, съзвучни с орловия образ на Плутон, може да открият през тази, а и през следващата седмица, че любовната страст от някоя значима връзка ги “изпепелява”. Хора, в които пламенно са вярвали може да се оказват фалшиви и да ги предават. Ако това се случи, на човек ще му се струва, че “прегаря”, че се превръща в пепел. Другите определено ще злорадстват!

Със сигурност периодът от 31 март до 5 април (реално до 12-16 април) създава предпоставки, както за истински успехи в бизнеса и кариерата, така и за поражения и тържествуване на завистта и злобата!

Най-любопитното е, че онези от нас, които действат като орли и видимо “прегарят”, след известно време ще се надигнат от пепелта и подобно на митичния Феникс ще се издигнат обновени и помъдрели от житейските пламъци, за да се убедят и повярват, че истинската сила не идва отвън, а извира отвътре от нашата Божествена искра!

Внимание!

Онези, които са склонни да използват непозволени начини и средства за придобиване на материална и финансова обезпеченост, могат да попаднат под ударите на закона. Защото днес, а и през цялата седмица звездите са благосклонни не само към бизнесмените, политиците, дипломатите, финансистите, банкерите, застрахователите, но и към всички упражняващи професии, свързани с правната система. Представителите на прокуратурата, на съда и следствието – стълбовете на юридическата сфера - бързо ще осъществят намеренията си за осъществяване на по-голям контрол върху произхода на съответните финансови средства. Темата е актуална, като тя е в удивителен синхрон с големите астроправомощия, които дават звездите на всички фактори, свързани с юриспруденцията.

Иначе казано – еднакво облагодетелствани от благоприятните звездни условия са както бизнесмени, които могат да разчитат на изгодни сделки, така и всички, които имат отношение към юридическата материя – съдии, прокурори, юристконсулти, следователи, адвокати, съдебни инспектори и други оторизирани административни фигури, които могат да инициират проверки, ревизии и да налагат санкции там, където е констатирано нарушение.

Внимание! Действително, сега звездите “дават ръка” за чудесни финансови и материални придобивки, но ... когато някои хора прекалено започнат да се идентифицират с външните символи на престижа и благополучието и започнат да живеят едва ли не за да продължат да натрупват от тези символи все по-големи количества, Съдбата може да се намеси и да ги ... отрезви!

Тази седмица, както и следващата седмица, отново ще преминават под знака на сензациите, свързани с оставки, уволнения и смайващи назначения! Това означава, че някои могат да загубят постовете си, че може да има имотни разправии, че може да се стигне до пътно-транспортно произшествие, или развод, поради разкрития за изневяра...

Преобладаващите сега астроконфигурации не гарантират непременно успех, а гарантират бързина в случването на събитията. Дали ще се стигне до успех или до провал, зависи от предварителната подготовка и от цялостната ситуация.

През цялата седмица има условия за изразителни и бързи финансови, банкови и бизнес постижения.

Налице са и условия за проверки, ревизии, за сензационни разкрития за големи финансови злоупотреби, както и бързо повдигане на обвинения за длъжностно присвояване, както и за използване на високи обществени позиции за оказване на натиск, с цел облагодетелстване на лични приятелски кръгове.

През тази и следващата седмица звездите са като рентген – виждат през нас. Сега звездният поглед е пронизващ. Дълбочината му ни кара мъничко да се притесняваме, да се страхуваме и най-вече да се променяме.

Всеки има своя “сейф” със съкровени тайни. Сега “кодът” може да бъде разкрит и тези грижливо пазени тайни може да видят бял свят. Това ще предизвиква смут, трепет и неувереност. 

С други думи, периодът от 31 март до 5 април, а още по-точно до Великден, е идеално време да се покаже проницателност и воля за успехи не само от бизнесмени, банкери, политици, юристи и хора от службите, но и за психоаналитици, за терапевти, посветили се на тета лечение, за занимаващите се с хотелиерски и ресторантьорски бизнес, за строителните предприемачи, за брокерите и за ... ловките шпиони, за умелите детективи. 

Почти във всяка сфера на битието ни ще следим с вълнение някоя “Тайнствена афера”, която аха-аха да стигне до неочаквана развръзка и точно в този момент сюжетът ще става още по-заплетен и мистериозен.

По отношение на Любовта, астроконфигурациите ще се проявят по много различни начини.

Ако сте ангажирани в сериозно партньорство, звездите ще тестват здравината или истинността и искреността на връзката.

Неща, от които не сте доволни, но не е направено нищо за тяхното подобряване, сега може да започват да се усещат с лавинообразно нарастваща интензивност. Очевидно ще се наложи да се изправите лице в лице със ситуациите и да се намерят сили да се разрешат проблемите. В резултат, връзката вероятно ще се задълбочи и ще стане по-силна.

В други случаи, различията може да се окажат толкова нетърпими, че дори и при най-добри намерения, съюзът може да не оцелее и да се стигне до раздяла или развод.

Внимание! От 31 март до Великден звездите са влезли в ролята на разследващи журналисти и всяко кръшване, всяка изневяра ще бъде разкрита. Някои ще се почувстват изиграни, измамени, предадени и наранени. И ... което е по-сложно и по-опасно – някои хора в такава ситуация на емоционално предателства могат да реагират мащабно и крайно радикално!

Иначе казано, много са причините, създаващи предпоставки през периода от 30 март до Великден да има прояви на несдържани и фанатични до фаталност ситуации с екстремистки, агресивни до бруталност действия. Някои напрежения на различни равнища могат да ескалират до по-драматични развръзки.

Лунното затъмнение на 4 април 2015 г. , събота, в 15:06 ч. (българско време) също ще подчертае и задълбочи тенденцията за непропорционален и твърде емоционален отговор спрямо някои по-трудни житейски предизвикателства.

Това Лунно затъмнение безпощадно хвърля изобилна светлина върху всяко нещо, което трябва да приключи, да излезе от живота ни, за да продължим напред по-леко и по-ведро.

По време на Лунното затъмнение на 4 април 2015 г., събота, в 15:06 ч. може да си пожелаем да се разделим с чувства и навици, които спъват развитието ни. Може да поискаме да ни напусне чувството на безпокойство, на страх, на тревожност, на вечно отлагане, на недовършване на започнати задачи. Или да се откажем от прекомерното похапване. Дори някои заклети пушачи, може да си пожелаят да се откажат от тютюнопушенето.

Лунното затъмнение е много мощен момент и ако сте прекалено чувствителни, не се натоварвайте с много задачи както в събота, така и поне 1-2 денонощия преди и след 4 април!

По отношение на климатичните условия, има вероятност за възникване на рискови ситуации, свързани с покачване на водите, с възможности за свлачища и срутища.

Опасността от възникване на пожари и експлозии е реална и голяма.

От 31 март до 12 април 2015 г. пътуванията с всички видове транспорт изискват повишено внимание и концентрация, поради астротеоретични предпоставки за възникване на неочаквани инциденти, аварии, произшествия.

 

ВТОРНИК, 31 МАРТ

Възможно е да е появят по-сложни, провокативни и предизвикателни ситуации, които изискват твърда воля, решимост и хладнокръвие, за да се решат проблемите.

Обедните и вечерните часове са по-напрегнати.

През целия ден може да сме по-разсеяни, което увеличава опасността от инциденти, аварии и произшествия!

Даването на пресконференции може да донесе само и единствено негативи!

Планираните делови и лични срещи (ако изобщо успеят да се състоят), ще са повече от скромни по отношение на очакванията.

Договорите и сделките, сключени днес, може да донесат повече усложнения, отколкото печалби!

Във вторник, 31 март, звездите закрилят проявите на щедрост, на милосърдие и съпричастност.

 

СРЯДА, 1 АПРИЛ

Денят на Шегата ще е по-скоро сериозен и повече напрегнат, отколкото шеговит...

Инициативите и проектите, стартирани днес, ще имат известен търговски успех, който ще е доста променлив във времето.

По принцип, целият месец АПРИЛ 2015 г. ще бъде под знака на неочакваните събития и промени.

В сряда, 1 април, все пак ще има достатъчно постижения, които ще дойдат по пътя на, донякъде, “махленски” разправии, рутинни конфронтации, както и многобройни уверения в това колко всички са загрижени за справедливостта и истината...

Като цяло, в атмосферата ще се усещат отчуждение.

Предразсъдъците ще тържествуват, като всичко ще е наметнато с мантията на Благопристойността и Лицемерието!

В сряда е важно да се обърне внимание на здравето!

ЧЕТВЪРТЪК, 2 АПРИЛ

Желателно е важните задачи (ако има такава възможност), да се решат до 12:00 часа.

При наличие на добра предварителна подготовка, предиобед има достатъчно благоприятни условия за постигане на значителен напредък във всяка област на живота – бизнес, кариера, финансова сфера, в областта на здравето и Любовта.

Внимание! Звездите дават и толерират бързината в събитията.

При наличие на солидна предварителна подготовка, часовете на  първата половина на деня са подходящи за сключване на големи сделки, за подписване на дългосрочни и перспективни споразумения, за стартиране на суперпроекти, за сбъдване и договаряне на по-високо възнаграждение, за постъпване на нова работа, за явяване на конкурси, за уреждане на важни въпроси от юридически, административен, образователен или духовен характер.

Чудесна възможност за разширяване на рекламата има при всички, работещи в сферата на игрите на късмета.

Бизнесмени, юристи, адвокати, дипломати, журналисти, строителни предприемачи, банкери, политици, посветилите се на работа в книжарници, архитектите, работещите в рекламни или туристически агенции могат да се надяват на добри, дори много добри  постижения и напредък.

Хората на изкуството и културата (артисти, музиканти, поети, художници, ...), както и всеотдайните майстори шивачи (без които нито една модна колекция не може да види бял свят колкото и прочут да е съответния моден дизайнер), също ще се радват на успехи и награди. Да не забравяме и вълшебниците – кулинари, които допринасят за повишаване на настроението и по този начин внасят уют и доволство в напрегнатото ежедневие. Те също ще получат заслужено признание през тази седмица. 

Следобедните часове на четвъртък, 2 април, са по-хаотични, изискващи повишено внимание към всяка сфера на живота.

Желателно е отговорните събития и срещи да не се оставят за следобедните часове.

Като цяло, инициативи, проведени през втората половина на четвъртък може да донесат резултати (сега или в бъдеще), които съществено се разминават с очакванията.

Независимо от благоприятните конфигурации, хубаво е през целия ден да се шофира и пътува с повишено внимание!

Препоръчително е извършването на мащабни дейности не само в четвъртък, но и през цялата седмица, да е съгласувано  с метеорологичните прогнози!

През целия период от 30 март до 12-16 април има условия за нежелани събития – свлачища, срутища, проблеми с големи водни маси!

 

Внимание! Там, където съществуват хронични здравословни дискомфорти – главоболие, високо кръвно налягане, проблеми с бъбреците или черния дроб, непременно следва да се прояви бдителност и да се вземат превантивни мерки!

Важно! Опасността от кражби и обири продължава да е голяма. И тази тенденция ще се засилва!

Звездите предупреждават и за съществуваща опасност от пожари и експлозии!

ПЕТЪК, 3 АПРИЛ

Петъчният ден е особен, тъй като часовете до 10:00 ч. са, донякъде, хаотични.

След 10:00 ч. денят е благоприятен за стартиране на важни и перспективни начинания!

СЪБОТА-НЕДЕЛЯ,  4-5 АПРИЛ

В 15:06 ч. (българско време) в събота, 4 април настъпва Лунното затъмнение. Моментът е подходящ да поискаме от Небето да се разделим с вредни навици и чувства – прекомерно похапване, тютюнопушене, прекомерно безпокойство, тревожност, страх, докачливост.

Внимание! И в събота 4 април, и в неделя, 5 април, опасността от инциденти, аварии, произшествия, кражби, измами и всякакви неочаквани усложнения е голяма!

Пътуванията с всички видове транспорт крият риск от изненади!

И в световен, и в регионален мащаб климатичните и природните условия може да са нестабилни, неустойчиви и пълни с възможности за движение на големи количества от субстанцията на четирите известни стихии – огън, земя, въздух, вода!!!

С други думи – някои вулкани могат да напомнят за себе си, другаде – урагани да се появят на сцената. Останалите две стихии също може да намерят начини да бъдат забелязани!

Иначе казано - всички видове пътувания към края на тази, както и в началото на следващата седмица, трябва да бъдат съгласувани с актуалните метеорологични прогнози, както и с актуалната информация за съответните разписания. Промени в разписанията са много вероятни!

И още веднъж -  рискът от инциденти, аварии и произшествия през уикенда е висок!

В резюме за седмицата:

В периода от 31 март до 12-16 април звездите внасят в живота ни повече вдъхновение, артистичност и проницателност.

Внимание! На 8 април 2015 г. ретроградният сега Юпитер спира и после тръгва директно. Практически, още от 2 април 2015 г. този Повелител на Благополучието и Експанзията е неподвижен поради много малката денонощна скорост – в рамките на една дъгова минута.

Времето от 2 до 8-9 април 2015 г. е вълнуващ период, отличаващ се с повишаващо се чувство на очакване, оптимизъм и напрегнато вълнение. 

Важно! Стационарно-директната фаза на Юпитер в рамките на 2-9 април освобождава блокирани емоции, носи безпокойство и може да се стигне до импулсивни и прибързани решения. Добре е да се поизчака и да се прояви още мъничко търпение – да преминат 8-9 април и тогава да се тръгне към мощно стартиране на мащабни, дългосрочни перспективни проекти!

Хубаво е по време на Лунното затъмнение на 4 април 2015 г., събота, в 15:00 ч.  да отправим желание (поръчка) към Небето да ни съдейства да се разделим с някои навици и чувства, които не поддържат нашата съзидателна настройка към живота.

Може отново да поискаме Небето да ни даде: Сърце - чисто като кристал, Ум – светъл като Слънцето, Душа – обширна като Вселената, Дух – мощен като Бога и едно с Бога!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА