Last news in Fakti

2 Април, 2015 23:31 1 317 0

Следващо поколение имплантология на Булмедика/Булдентал 2015

  • булмедика-
  • булдентал-
  • иец-
  • изложение
Следващо поколение имплантология на Булмедика/Булдентал 2015 - 1

На 14 май ще се проведе дентален форум „Имплантология от следващо поколение“  с участието на български и международни лектори в рамките на инициативата Dental Tribune Study Club Symposia. Той ще бъде едно от интересните съпътстващи събития на 49-тото издание на международното изложение Булмедика/Булдентал 2015. Изложбата ще се проведе от 13 до 15 май в Интер Експо Център, София. Dental Tribune Study Club Symposia се организира вече за трети път от Dental Tribune –България.

Програмата на форума на 14 май може да видите тук: http://iec.bg/static-file/551babaed42fd0ec7a9cf52c.pdf.

На 13 май ще бъдат представени видеопрезентации на клиничните случаи на всички участници в конкурса „Усмивка на годината 2015“, а в последния ден на изложбата посетителите ще се запознаят с презентациите на победителите.

И тази година Булмедика/Булдентал ще демонстрира новите възможности и  постижения на медицината от цял свят. През 2014 г. повече от 170 фирми директни изложители участваха на международната изложба. Професионалистите успяха да разгледат 120 нови и оригинални продукта и да открият решения за медицинската практика от близо 30 държави.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА