3 Април, 2015 02:30 1 909 3

Тейлър Суифт е най-влиятелният изпълнител в поп музиката

  • тейлър суифт-
  • изпълнител-
  • музика

Певицата изпреварва имена като Риана, Кейти Пери и Ариана Гранде

Американската певица Тейлър Суифт беше обявена за най-влиятелната личност в световната поп музика.

Изпълнителката изпреварва имена като Риана, Сам Смит и Ариана Гранде в класация, изготвена от музикални специалисти и експерти на 4Music. Тя се изготвя на базата на популярност в социалните мрежи, продадени албуми, обща стойност на постъпленията и реакции от критиците.

Суифт може да се похвали с изключително успешна последна година. Нейният албум „1989“ беше номер едно във всички класации. В социалната мрежа „Twitter” тя се радва на 55 млн. последователи., а богатството й се изчислява на £  130 млн.

Второто място в класацията отива при британската сензация Ед Шийран, а третото е за откритието на миналата година – Сам Смит. Класацията се допълва от Риана, Ариана Гранде и Кейти Пери.

Това е пореден успех за Тейлър през последната седмица, след като в неделя тя бе обявена за „Артист на годината“ по време на церемонията по връчване на наградите на iHeart Radio Music Awards.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Спас

    0 1 Отговор
    Доста съм изостанал, защото севте я чувам тази кака...
  • 2 Ицо Багера

    1 0 Отговор

    Боли ме тромпета....
  • 3 професор въшков

    0 0 Отговор
    с тая външност и с музикалната си дарба няма как да не е