Last news in Fakti

5 Април, 2015 12:38 1 592 1

Криско с главна роля в шпионски трилър

  • криско-
  • като две капки вода

Утре вечер, точно в 20:00ч., сцената на „Като две капки вода“ ще бъде окупирана от новата версия на Джеймс Бонд – r&b явлението Криско. Поводът е образът на Джъстин Тимбърлейк и главната шпионска роля, която рапърът ще трябва да изиграе.  Основен акцент в подготовката се оказа сериозната хореография, която е запазена марка за Джъстин Тимбърлейк. Рап изпълнителят ще трябва не само да преодолее притеснението си от танци, но и да покаже завидна координация с балета и майсторски отработени движения, характерни за световноизвестния изпълнител.

Малко по-късно самият Криско ще види свой двойник на сцената в лицето на Ненчо Балабанов. Жана Бергендорф ще донесе слънце и добро настроение под звуците на реге тон с Боб Марли, а Маца ще представи едно от култовите парчета на Дони – „Шапка на цветни петна“. Кралят на поп фолка АЗИС ще се превърне в поп идола на всички времена – Майкъл Джексън.

В звездните превъплъщения няма да липсва и образа на Шер, който ще качи Филип Аврамов отново на високи токчета. Бутонът на късмета донесе на Нона легендарното сопрано Мария Калас, а на Джуджи – нежната половинка от дует „Каризма“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 некойси

    0 0 Отговор
    Имаше една песен на Хиподил с която го поздравяват ама не си спомням какво се пееше в нея :)
    https://www.youtube.com/watch?v=TCdXP9oltco