24 Април, 2015 02:00 4 753 1

Съдят Мила Кунис за кражба на пиле

  • мила кунис-
  • съд-
  • пиле-
  • кражба

Жалбата е заведена от украинската певица Кристина Каро

Холивудската актриса Мила Кунис ще бъде съдена за кражба на пиле, съобщи TMZ.

Жалбата срещу съпругата на Аштън Къчър е подадена от жена, която твърди, че е била близка приятелка на актрисата по време на нейното детство в Украйна. Оказва се, че това е скандалната украинска певица Кристина Кара.

Припомняме ви, че Кунис е родена именно в Украйна. Тя емигрира заедно със своите родители в САЩ, когато е на 8 години и след това започва бляскавата си актьорска кариера. Кара обаче твърди, че е била съученичка с Кунис. В своята жалба пред съда Кристина твърди, че тогава е имала пиленце на име Доги, което обичала като куче. Един ден обаче то изчезнало, което я е вкарало в депресия и постоянна тъга. По-късно Мила признала, че е откраднала пиленцето. Тя казала на своята приятелка: „Кристина, ти можеш да имаш всяко пиленце. Вие имате цяла ферма. „

В последствие Кристина също се преместила в Лос Анджелис, за да стане певица. Тогава спомените за малкото пиленце обаче са се върнали и тя изпаднала в депресия и не могла да напредне в своята кариера. Сега тя иска компенсация от $5 хил. долара за емоционалните вреди, които е преживяла.

Мила Кунис и Аштън Къчър отвърнаха на обвинението със забавно видео послание, в което заявяват, че ще заведат контра-дело срещу Кристина Кара за емоционалните вреди, които им е причинило гледането на нейните видео клипове.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цветан

    1 0 Отговор
    Честно това важи ли пред съда ??? Защото аз мога да осъдя сигурно половината ми съученици в това че са ми откраднали запалка или химикал