Last news in Fakti

28 Април, 2015 13:12 2 176 1

Победа за Криско като Ники Минаж в "Като две капки вода"

  • ники минаж-
  • криско-
  • като две капки вода

Огромни подплънки бяха тайното оръжие на рапъра за придобиване на пищните й форми

Ники Минаж и туърк танцът носят победа на Криско в „Като две капки вода“. Огромни подплънки бяха тайното оръжие на рапъра Криско за придобиване на пищните форми на Ники Минаж, стана ясно от концерта снощи по Нова телевизия.

Изпълнението се оказа толкова убедително, че дори самият Фънки изпровизира прословутия „туърк“ танц, показвайки адмирациите си към страхотното представяне на Anakonda. „Безкомпромисно“ беше единствената дума, с която Магърдич Халваджиян определи изпълнението на Криско.

„Удивен съм как пя на фона на такова физическо натоварване“, не скри възхищението си  Магърдич Халваджиян към Фицата, който направи върховото си изпълнение до този момент в шоуто.

„Днес си ми най-любимият!“, допълни Фънки, който остана впечатлен от сложната хореография с поддръжки и умела вокална имитация на образа на Пинк.  

Азис се превърна в червенокосата звезда на шоуто Жана Бергендорф, а самата Жана донесе световния рок на сцената с образа на вокала на Guns n‘Roses – Аксел Роуз.

„Имам какво да уча технически от нея“, призна поп фолк певецът минути преди изпълнението си на „Самурай“. Песента се оказа сериозно изпитание за Васко, който не остана удовлетворен от изпълнението си.

С парчето на Питбул Ненчо внесе първите разногласия сред журито.

„Ти си като хамелеон. Справи се отлично с тази задача“ – с тези думи българската джаз певица внесе позитивен елемент в мъжката част от журито.

„Смятам, че си 50 пъти по-добър от Питбул“, категоричен беше продуцентът на шоуто, подкрепен от пожеланието на Фънки на Ненчо да се падне по-симпатичен образ следващия път.

Маца като Марлене Дитрих и Джуджи като Адриано Челентано спечелиха признанието на Фънки, че са направили най-добрите си представяния за сезона. Чаровната блондинка Нона Йотова пък се превърна в шоколадовата соул изпълнителка Шаде.

Бутонът на късмета изненада Нона Йотова с образа на Джако, а Джуджи с Мая Нешкова. На Азис ще се наложи да влезе в образа на позитивния Стиви Уондър, а Жана Бергендорф ще стане соул кралицата – Бионсе. Ненчо Балабанов ще се потопи в джаз звученето, преобразен като Камелия Тодорова, а Фицата ще бъде отново в женски образ, този път на красивата Нети. Криско ще бъде момиче с цвят лилав – Ирина Флорин, а Маца ще се превърне в неповторимата Шер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    3 0 Отговор
    МАГИ
    СТИГА СИ Е ЛАНСИРАЛ ТАЗИ
    ЖАНА БЕРГЕНДОРФ
    АМОТ Е