Last news in Fakti

26 Май, 2015 03:30 1 302 2

Какво е важно за британците?

  • великобритания-
  • проучване-
  • анкета-
  • специални моменти

Лаптоп, селфи и известност са най-важните неща в живота на британците

Според социологическо проучване проведено във Великобритания за повечето британци най-важните неща в живота са да си направят селфи с известна личност и да имат над 100 последователя в Туитър. В групата на Топ 50 специални моменти в живота на жителите на Острова попадат още покупката на модерен лаптоп, както и пускане на клипче в YouTube. 

Важни за британците са женитбата, взимането на книжка, купуването на къща и присъствие при първите крачки на детето ти. В топ 50 специални моменти в живота на поданиците на Кралицата попадат още получаването на повишение, купуването на първата кола, както и събиранията на цялото семейство по празниците. 

Социологическото проучване обхваща всички възрасти, като в него взимат участие над 1000 човека.

"Специалният момент в живота е различен за всеки човек.", заявява създателката на анкетата Хейли Когинс. "Но за всеки този момент се помни до края на живота."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    .ати мирогледа, .ати ценностната система, .ати кухарите!
    Такива ли ще станем и ние - безмозъчни тъпаци?

    Коментиран от #2

  • 2 gost

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    не дай боже :(((