11 Юли, 2015 01:15 1 543 0

Ентусиаст прави стриптийз на прожекция на "Професия стриптизьор 2"

  • стриптийз-
  • прожекция-
  • професия стриптизьор 2

Люк Самсън решил да изпълни залог във Facebook

Мъж остави поразени зрителите в английско кино, след като направи стриптийз по време на прожекция на филма „Професия стриптизьор 2“, съобщи „Мирър“.

25-годишният Люк Самсън решил да се пошегува в социалната мрежа Facebook, заявявайки, че ако до началото на прожекцията на филма в Източен Съсекс  получи 1000 харесвания, ще направи пълна стриптийз програма за зрителите в киното.

Съобщението му бързо било споделено от няколко негови приятели и се разпространило като пожар в интернет. Само за 10 минути ентусиастът събрал 400 харесвания, а хора започнали да изкупуват билетите за прожекцията, където той обещал, че ще прави стриптийз, само за да го видят. В крайна сметка Люк събрал 1000 харесвания и вече било въпрос на чест да изпълни своето обещание.

„Въобще не мислех, че е възможно да получа толкова много харесвания. До началото на прожекцията имаше един час. За това и казах 1000. До последната секунда си повтарях, че няма да го направя, но нямаше начин. Цялата зала беше разпродадена. Хората викаха моето име. Беше страхотно“, заявява Самсън.

Той се появява пред публиката по бельо и започва да танцува, докарвайки до екстаз няколко жени на средна възраст. Шоуто му приключва след няколко минути и той бързо събира дрехите си и се изстрелва извън залата, където в кола го чака неговата сестра. Приятели на ентусиаста се шегуват, че той е извадил огромен късмет, че не е бил арестуван. 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА