19 Октомври, 2024 06:16 410 2

Стриптийзьорите в Лас Вегас искат профсъюз

  • лас вегас-
  • профсъюз-
  • стриптийз

Еротичните танцьори настояват за по-добри възцнаграждения

Стриптийзьорите в Лас Вегас искат профсъюз - 1
Снимка: Shutterstock

Стриптийзьорите в Лас Вегас се организират за по-добри заплати, предаде NOVA.

Трупата, която танцува в града, се нарича Чипендейлс, и е известна с отличителния костюм на танцьорите за горната част на тялото с папийонка, яка и маншети на риза, носени на иначе гол торс.

Мъжете, специализирали се в еротични танци, обявиха намерението си да се организират в профсъюз миналата седмица и подадоха петиция за представителство в Националния съвет по трудови отношения.

Equity представлява 51 000 професионални актьори и сценични мениджъри на Бродуей и наскоро прие и стриптийз танцьорки в Портланд, Орегон и Лос Анджелис.

Танцьорите са се обърнали към профсъюзи, след като опитите за подобряване на техните заплати и условия на труд, чрез разговори директно с ръководството, са се провалили.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Много ни е важно това

    0 0 Отговор
    на всички в България
  • 2 асан в.

    0 0 Отговор
    Аз съм председател на провсъюза наан ално податливите в парламента! Целта ни е да защитим всички от нашия бряг на реката от ситуациите тип "тука няма ред, все мен ме..."