Last news in Fakti

18 Юли, 2015 01:45 2 419 1

Красива бургазлийка на една сцена с DJ Таркан

  • красива-
  • бургазлийка-
  • сцена-
  • dj таркан

Докато се разхода по крайбрежната алея той я чува как пее и не може да спре да я слуша

Тя се казва Нели Вакъфова и вечерта пее като лайф вокалистка в крайбрежно заведение в Слънчев бряг. Той е световно известния диджей Таркан, по това време е в България е за свое участие в същия комплекс.

Докато се разхода по крайбрежната алея я чува, нея, Нели и не може да спре да я слуша. На следващия ден пак отива до същото заведение, но този път решен да я покани да се качи на една сцена с него и да се включи в неговия концерт.

Не това не е сюжет на филм, а истинска история, която може би предначертава още едно успешно музикално бъдеще.

Нели е от Бургас, от малка пее народна музика, а от две години активно се занимава като хаус вокалистка под псевдонима Нелита. Освен всичко тя е и успешен модел. Има десетки титли за красота, сред които Супер модел на Бургас, Мис Бургас, Мис Рубаят. Снимала е за различни марки и неведнъж е красила родните списания.

В момента мечтае за успешна кариера в музикалната сфера, а какъв по-добър старт от една сцена с Таркан.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 zapoznata

    1 0 Отговор
    edna malka podrobnost. DJ Tarkan ne e svetovnoizvestniqt Tarkan a suvsem drugo lice. Tova e tretorazrqden DJ kojto postoqnno obikalq Bulgaria a imeto Tarkan e prosto suvpadenie.