13 Август, 2015 05:00 1 307 1

Кийра Найтли издаде името на дъщеричката си

  • кийра найтли-
  • издаде-
  • дъщеря-
  • име

Британската актриса Кийра Найтли издаде името на първородната си дъщеря пред списание Elle. 30-годишната кино-звезда е кръстила тримесечното бебе Еди.

"Това е много, много първична любов. Започваш да изграждаш способността да не спиш и да продължаваш да се грижиш на някого. Не бих казала, че е приятно - никога не съм си и помисляла, че ще се справя с това, за времето за което го правя, всъщност." - разкрива актрисата.

Кийра Найтли се омъжи за настоящия си съпруг и баща на детето ѝ - Джеймс Райтън през 2013 годинa. Той е професионален музикант и част от английската банда "Klaxons".

"Кариерата ми беше прекрасна, най-вече когато бях в 20-те си години, всичко вървеше само нагоре и нагоре. Но човек се променя и с времето трупа много опит. Някой си остават диви и изживяват лудо дните си, пускат се по вятъра, но аз улегнах, тъкмо обратното." - допълва звездата от "Карибски пирати".

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кофти

    0 0 Отговор
    Оф, все едно само те имат деца.... Еди - момиче???