Last news in Fakti

31 Август, 2015 13:18 3 035 0

Тейлър Суифт триумфира на наградите на MTV, а Майли Сайръс си показа гърдите

  • тейлър суифт-
  • майли сайръс-
  • mtv

Сайръс беше водеща на церемонията и се раздаде до край

Американската певица Тейлър Суифт беше големият победител на тазгодишните музикални награди на MTV.

Суифт триумфира в 4 категории и грабна наградите за най-добро поп видео и най-добро видео на изпълнителка за Blank Space  , както и призовете за видео на годината и най-добро сътрудничество с рапъра Кендрик Ламар, с когото работиха по Bad Blood. Изпълнителката също така връчи и наградата за цялостно творчество, носеща името на Майкъл Джексън, на рапъра Канйе Уест. На сцената Уест се извини на Суифт за поведението си през 2009 г., когато по време на същата церемония взе микрофона от ръцете й по време на благодарствена реч. Той още заяви, най-вероятно шеговито, че през 2020 г. ще се кандидатира за президент на САЩ.

Суифт получи голямата награда на вечерта за видеото към песента Bad Blood, която е доста критикувана, заради елементите на насилие в своя клип. Освен това самата певица призна, че тя е била нещо като отмъщение към Кейти Пери, която се опитала да провали голямо нейно турне преди години, наемайки няколко от танцьорите в нейната група.

„Знам, че имаше много спорове относно тази песен, но се радвам, че живеем в свят, в който момчетата могат да си играят на принцеси, а момичетата на войници.“, заяви Суифт.

Интересното е, че Кейти Пери не присъства на церемонията, вероятно предполагайки за триумфа на Суифт.

В категорията за видео на изпълнител отличието спечели британският диджей Марк Ронсън за хитово парче Uptown Funk, записано в сътрудничество с певеца от САЩ Бруно Марс.

Иначе церемонията не мина без скандали и шокиращи моменти. Една от връхните точки на вечерта беше изпълнението на Джъстин Бийбър, който пя на церемонията след двугодишно прекъсване. Към края на своето шоу той дори се разплака пред публиката.

Водеща на церемонията беше Майли Сайръс, която на няколко пъти щеше да доведе организаторите до истерия. Тя смени няколко сценични тоалета, всеки от който показваше възможно най-много от нейното тяло. В един от сегментите зад сцената пък тя буквално показа едната си гърда. Продуцентите веднага заявиха, че този момент ще бъде отрязан и няма да бъде показван в други излъчвания на церемонията.

Сайръс беше мишена и на Ники Минаж. Минаж спечели наградата за хип-хоп видео за песента „Анаконда“. В предишно свое интервю Сайръс заяви, че Минаж е в лоша форма, защото не е получила номинация за най-добро видео. В края на речта си Минаж заяви: „И сега обратно към тази кучка, която през последните дни изговори много глупости за мен.“.

Естествено Сайръс не й остана длъжна и отговори:

„Всички знаем, че думите могат да бъдат манипулирани. Аз загубих тази награда през 2008 г. и се справих с това. Това не е голяма работа. Това беше само една награда и нищо повече. Все пак поздравления Ники.“

Докато позираше за една снимка, пък вместо да викне стандартното „сирене“, Сайръс извика „марихуана“.


Наградата за най-добро рок видео получиха  „Фол аут бой“ за клипа към песента "Uma Thurman“. Призът за видео с послание беше присъден на Биг Шон за парчето One Man Can Change The World, записано в сътрудничество с Кание Уест и Джон Леджънд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА