Last news in Fakti

21 Септември, 2011 12:16 1 567 3

Бум на булките по интернет

  • интернет-
  • сватби

Намирането на спътник в живота по интернет е един от малкото процъфтяващи пазари по време на световна криза. Водеща агенция за запознанства съобщи пред „Скай нюз“, че броят на регистрираните в нея рускини и украинки се е утроил от 2005 насам. Същата тенденция се наблюдава и при западните мъже – четирикратен ръст. И така, западняците търсят съпруги от Източна Европа по интернет.

 

Защо?

68-годишният Джим от Аризона,САЩ, много ясно знае какво иска. И се обърнал към интернет, за да намери жената на живота си. „Искам старомодна жена от консервативно семейство, защото предпочитам аз да съм капитан на кораба“. Мъжът е платил 2500 паунда за „романтично пътуване в Украйна“ и би искал жена му да е именно от Украйна или Русия.

Чакам съдбата – моя мъж. Местните мъже искат само флирт. Готова съм за семейство“, споделя Галина, също прибегнала до виртулната мрежа, за да реши самотата си. Тя търси висок непушач със сериозни намерения за женитба. И си общува с Роджър, който е два пъти по-голям от нея.

Според проучване броят на „уредените по интернет“ бракове се е удвоил за малко повече от 10 години. Желаещите такава сватба общуват с преводачи, а разликата във възрастта между тях често е доста голяма. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 NO ONE

    0 0 Отговор
    Този бизнес процъфтява не само в САЩ, но и в България. За това според мен, не финансовата криза е водеща в случая, а начина на живот на хората. Пътуване, работа, сън, работа. Точно кога да намерят време да си уреждат срещи, да се опознават...пък и да се женят. Пускат си "CV-то" и чакат, да ги харесат. Това с вечерята и розите...явно е демоде, по неволя.
  • 2 Jesika

    0 0 Отговор
    Не мога да възприема такъв вид запознанства..... но, разни хора, разни идеали.....
  • 3 Shine

    0 0 Отговор
    и баща ми все по интернет си намира булките, и са все едни хубавицииии... не одобрявам! ама кой ме пита :)