Last news in Fakti

24 Септември, 2015 03:00 5 267 2

Порно актриса прекъсна борба с бикове (ВИДЕО)

  • порно актриса-
  • борба-
  • бикове

Амина Акселсон е активистка за правата на животните

Шведската порно актриса Амина Акселсон направи доста ексцентрична демонстрация в защита на животните, съобщи Мирър.

В YouTube изтече видео, което показва как Акселсон нахлува на стадион в Испания по време на борби с бикове. Тя се опитва да развее плакат, на който пише “Не на бикоборството“.

Оказва се, че Акселсон е активистка от организацията за защита на животните PETA. Тя получи окуражаване от публиката на стадиона в Малага, но бързо бе изкарана от арената от матадорите.

„Никое животно не трябва да изтърпи мъчителна смърт, за радостта на тълпата. Това бе символичен акт, показващ, че ние мислим за бика. Бях нервна, докато излизах на арената.  Повече ме беше страх от полицията, от колкото от бика. Те спокойно могат да ме разследват и намерят. Нека заповядат. Аз ще продължа да отстоявам това, в което вярвам“, заяви Акселсон.

Тя е била арестувана за малко, веднага след като е била изведена от арената. Акселсон и преди е имала ексцентрични прояви в знак на защитата на животните. Тя се е обливала с фалшива кръв и е марширувала гола в Памплона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 2 Отговор
    Тези западняци напълно изтрещяха! Милиони хора умират от глад и болести, а тази тръгнала да защитава биковете - пълен кретенизъм!!!
  • 2 sven

    0 2 Отговор
    moje bik da ne q e r1gal o6te.