Last news in Fakti

21 Октомври, 2015 04:30 993 0

Алтернативни методи за лечение на „Медикус, Денто, Галения“ в Пловдив

  • пловдив-
  • изложение-
  • дентал

Лекции за епидемията от стрес и депресия, за хипнозата, внушението и други алтернативни методи на лечение, са включени в програмата, с която фестивалът „Здравей, здраве“ гостува за първи път на Международната изложба за медицина, стоматология и фармация „Медикус, Денто, Галения“. Тя ще се проведе от 22 до 24 октомври 2015 г. в Международен панаир Пловдив.

Организаторите на фестивала ще представят интегративния метод, който търси пресечните точки между традиционната и нетрадиционната медицина. Водещи специалисти ще разясняват проблеми при употребата на психоактивни вещества, начини за укрепване на сърцето и новости в използването на мелатонина, известен като „хормон на младостта“. Ще има и дискусия за необходимостта от интегративен модел в профилактиката и терапията.

Фестивалът „Здравей, здраве“ популяризира здравословния начин на живот във всички негови аспекти: физически, емоционален, ментален и духовен, както и методи с доказана ефективност и безопасност. Той е трибуна на холистични медици, консултанти, психолози, треньори на лечебни двигателни техники. По време на шестото издание на фестивала през април тази година е сформирано общество на лекари за интегративна медицина. Негови основатели ще бъдат лектори на „Медикус, Денто, Гления 2015“.

Гостуването на фестивала обогатява тематичния обхват на изложбата. Наред с този нов акцент, на нея ще бъдат демонстрирани медицинска техника и консумативи, болнично обзавеждане, апаратура за реанимация и интензивни грижи, оборудване за стоматологични кабинети и зъботехнически лаборатори, диагностични уреди, продукти за профилактика и хигиена на устата, работно облекло и предпазни средства, печатни и онлайн издания.

Посетителите ще видят иновативни изделия на над 90 фирми от единадесет държави. Специалистите получават карта за безплатен достъп след предварителна онлайн регистрация. Експозициите може да бъдат разгледани от 9 до 18 ч., а в последния ден - до 14 часа. Те са в палата 11, където ще гостува и фестивалът „Здравей, здраве“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА