Last news in Fakti

14 Ноември, 2015 00:08 1 823 1

Гуен Стефани: Последните години ми бе много тежко

  • гуен стефани-
  • промени-
  • гавин росдейл-
  • блейк шелтън-
  • деца

Гуен Стефани обяви, че се развежда с мъжа си от 13 години – Гавин Росдейл едва преди три месеца, но вече изглежда е обърнала съвсем нова страница в живота си. Само преди дни попзвездата разкри, че има нов мъж в живота си и това е кънтри музикантът Блейк Шелтън.

Певицата сподели в интервюто, че не ѝ е никак лесно да балансира между кариерата и семейството си.
„Записвах албум с Nо Doubt и трябваше да тръгнем на турне, когато разбрах, че съм бременна с третия си син. По същото време и Гавин беше на турне и аз трябваше да се справям с всичко сама. Няма да крия – преживях доста труден период.“

За забременяването си с Аполо тя споделя: „Не сме го планирали, а и бебето беше истинско чудо на моята възраст, но именно тази бременност ми повлия духовно в положителен аспект. Точно по това време реших, че трябва да направя някои кардинални промени в живота си.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 як6ж

    0 0 Отговор
    Всяка ковра си има оправдание! То е като Gъ$@ - всеки си го има и всеки си сяда на него. Бай да вай тоя килим ме кефи как се пъне на микрофоня и не ми пука кой и лющи Gъ$@, стига да не пее фалшиво!