Last news in Fakti

14 Ноември, 2015 23:04 1 026 0

Хари Потър получи звезда на Алеята на славата

  • радклиф-
  • хари потър-
  • алея на славата-
  • звезда

Даниел Радклиф, прочул се в ролята на Хари Потър, участва в кратка церемония по откриване на звездата в Лос Анжелис вчера. Кариерата на британската звезда започна през 2002, когато на 11-годишна възраст той за пръв път изигра малкия магьосник от популярната поредица на писателката Дж.К. Роулинг в екранизацията на първата книга от нея - „Хари Потър и философския камък“.

„Невероятна чест е за мен,“ заяви 26-годишният актьор пред „Варайъти“. „Британците изпитваме неудобство от това хората да ни хвалят, така че първоначално бях малко резервиран, но после изпитах искрена благодарност,“ шеговито допълни звездата. „Само около 20% от хората, които виждаме във филмите и телевизията се озовават на Алеята на славата. Невероятно е. Не знам дали могат да премахват тези „звезди“, но дори жестоко да сгафя, пак не могат да я махнат,“ продължи майтапчийски Радклиф.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА