Last news in Fakti

17 Ноември, 2015 17:24 2 885 3

Чарли Шийн: Да, имам СПИН

  • чарли шийн-
  • спин-
  • имам

Актьорът похарчил $ 10 млн. за мълчанието на различни хора

Американският актьор Чарли Шийн призна, че е носител на вируса на СПИН, съобщи „Мирър“.

Той направи признанието в сутрешно шоу на NBC. Шийн заяви, че не знае как се е разболял и призна, че е похарчил милиони, за да купува мълчанието на хора, които са запознати с неговото състояние. Актьорът знае за своето състояние от 4 години.

„Това беше повратна точка в моя живот. Мислих си, че имам мозъчен тумор. Мислих, че всичко е приключило. Направиха ми няколко теста и изведнъж лекарите ми казаха новината. Беше като гръм. Доверих тайната на някои хора, които смятах за близки. Те обаче започнаха да ме изнудват. Похарчих $10 млн. за тяхното мълчание. Моето доверие стана тяхно предателство. Нещата не бяха лесни“, заяви Шийн.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    3 0 Отговор
    Тъжна новина за един от любимците на милиони зрители.
  • 2 Чарли Спийн

    1 0 Отговор
    Как е станало? Ами, със спринцовка в едната ръка, уиски в другата и няколко проститутки на "байконура". HIV не пита дали си от Холивуд и колко милиона имаш в банката.
  • 3 qwerty

    0 0 Отговор
    Има HIV а не СПИН бе. Проверявайте си източниците.