25 Ноември, 2015 05:14 1 653 0

Ирра е готова с нов видеоклип

  • ирра-
  • ново-
  • видео

Две седмици, след като представи официално аудиото на песента „Секунда време”, ИРРА вече е готова и с видеоверсията на сингъла.

Четиридесет човека снимачен екип работиха с певицата повече от 24 часа при заснемането на „Секунда време”. Режисьорът Поли Генчева (ко-продуцент на филма „Съдилището”) беше избрала като локация супермодерната фабрика за пелети.

„Основната идея на видеото е любовта и отношенията в една връзка, които преминават от едно състояние в друго. Единият гони, другият бяга, сменят се, намират се, изгубват се отново, пак се намират и естествено всичко това е на фона на секундата време”, споделя идеята си за видеото Поли Генчева, която до момента е снимала предимно филмови продукции и това е първото й музикално видео.

В рамките на четири минути певицата сменя няколко взии дело на Мина Кайе и Слав Анастасов. „Процесът по създаването на визията беше изключително интересен, защото и Мина, и Слав (стилист и гримьор) са невероятни професионалисти и доста близки до мен хора. Водени от актуалното в момента, успяха да го внедрят в моя образ и така да запазят индивидуалността ми и да покажат една нова ИРРА“, признава певицата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА