Last news in Fakti

5 Януари, 2016 21:11, обновена 5 Януари, 2016 16:19 2 367 0

Недобре затворена врата приземи самолет

  • самолет-
  • врата-
  • boeing

Самолет на корейската нискотарифна авиокомпания Jin Air беше принуден да се върне обратно на летището в Себу (Филипини) близо 30 минути след излитане. Причината е, че след като Boeing 737-800 набира височина от около 3000 метра се оказва, че лявата врата на самолета не е добре затворена и между обшивката и вратата влиза въздух.

Всички 163 пътници на борда, които са летели за Пусан (Южна Корея), са невредими. Наземният персонал е проверил самолета. След като се е оказало, че няма никакви повреди, вратата е била затворена нормално и самолетът е излетял.

Инцидентът обаче е привлякъл вниманието на министъра на транспорта на Южна Корея, който възнамерява да провери мерките за безопасност на шестте нискотарифни авиокомпании на страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА