Last news in Fakti

29 Февруари, 2016 09:00 34 679 8

Най-добрият сексуален стимулатор вирее в България. Ето го!

  • erectal-
  • най-добрият-
  • сексуален-
  • стимулатор
Най-добрият сексуален стимулатор вирее в България. Ето го! - 1

Българските земи раждат неповторими по състав и действие билки. И когато става дума за мъжката потентност, си имаме ненадминато растение, което има свойствата естествено да доведе до увеличаване нивата на тестостерон. Съответно до многократно по-добра потентност и високо сексуално желание. А за спортуващите и до по-бързо натрупване на мускулна маса. Билката е позната като Tribulus Terrestris или още като Бабини зъби. Народни лечители, а в последствие и традиционната медицина, я обявяват категорично за най-добрият натурален афродизиак. Как най-добре и бързо действа и с кои други билки се съчетава перфектно, ни разкриват ТУК.

Приемането на Tribulus Terrestris води до повишаване на нивата на лутеинизиращ хормон. Това автоматично означава повишени нива на тестостерон при нас, мъжете. Благодарение на това забележително действие, билката е просто незаменима за стимулиране на ерекцията, забавяне на еякулацията и значително засилване на сексуалната ни сила. Впечатляващо, нали! А само си представете колко по-мощен и бърз е ефектът от Tribulus Terrestris, съчетан с още 10 от най-добрите растения за мъже. Няма нужда да си представяме, можем директно да го усетим, защото вече има неповторима хранителна добавка, съдържаща екстракт от български Trubulus Terrestris и екстракти от още 10 от най-добрите други сексуални стимулатори в света. Всичко за това чудо за мъжете ще намерите ТУК.

ERECTAL надминава и най-смелите ни очаквания за идеален мъжки продукт! Благодарение на него можем да забравим за фалове в секса, за невъзможността изобщо да започнем или пък за риска прекалено бързо да свършим. А ако тренираме, ERECTAL е решението за по-добри резултати и по-бързо възстановяване. Както и за ускорено изгаряне на мазнините. ERECTAL има и забележителни действия за здравето ни, както и за повишаване на жизнените ни сили. Да изберем ERECTAL е едно от най-добрите ни решения. Нека видим съставките.

Tribulus Terrestris екстракт. Богата на стероидни сапонини, алкалоиди, флавоноиди, гликозоди и рутин, билката подпомага по естествен път синтеза на тестостерон при мъжете, а оттам либидото, потентността и растежа на мускулите.

Магарешки бодил екстракт. Има много благоприятно действие върху потентността, бори се с възпаления на простатата и пикочо-половите пътища.

Кардамон екстракт. Също има чудесна слава на средство, стимулиращо сексуалната функция. Оказва благотворен ефект и върху храносмилателната система. 

Жълт кантарион екстракт. Жълтият кантарион е прославен афродизиак. Особено полезен е при преждевременна еякулация. Полезен е и при депресивни състояния. 

Мащерка екстракт. Мащерката съдържа огромно количество микроелементи, необходими за здравословното функциониране на човешкия организъм. Използва се успешно и при нарушение на сексуалната функция при мъжете.

Гинко Билоба екстрактЗарежда със сили и тонус, подобрява паметта и концентрацията, както и оросяването на половите органи, а оттам и ерекцията.

Нар екстракт. Съединения, открити единствено в нара, наричани пуникалгини, оказват изключително благотворно влияние върху сърцето и кръвоносните съдове. Понижават холестерола и кръвното налягане. Нарът също подпомага потентността и изгарянето на мазнините.

Семена от Целина екстрактРепутацията им на афродизиак е добре известна. Но също така те подпомагат храносмилането, нормалната функция на черния дроб и бъбреците, и сперматогенезата.

Куркума екстракт. Има антиейдж, противовъзпалителен и антисептичен ефект.  Действа активиращо върху мастните депа за енергийна трансформация. Помага правилното функциониране на пикочо - половата система.

Джинджифилл Екстракт. Подпомага здравето на сърцето, стомаха, костите, дебелото черво и белите дробове. Помага бързото възстановяване при физическа и/или психическа умора, което често е причината за липса на ерекция.

Индийско орехче екстракт. Помага при  болести, свързани с нервната и храносмилателната система. За подобряване на имунитета, тонизиране и подобряване на потентността и либидото.  
 

Витамин Б комплекс. Играе важна роля в регулирането на метаболизма на клетките, а от там и в снабдяването ни със енергия, нужна за извършване на каквито и да е физически и психически действия. 

Благодарение на тези силно ефективни компонентиERECTAL е ненадминато натурално средство за мъжка потентност, силна ерекция, по-големи мускули и силова издръжливост. Веднага можете да закупите продукта от ТУК и да се възползвате от ефектите му.

 


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.
Платена публикация


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бат Иво

    1 0 Отговор
    Звучи добре ще свършим работата ;)
  • 2 Румен Янев

    1 0 Отговор
    И 100 - 150 грама мастичка вършат работа
  • 3 Vasik Atanasova

    3 1 Отговор
    ГОЛЕМИ РЕКЛАМИ
    СПУКАНИ БАЛОНИ
    ТРИБЕСТАНА Е НОЖ С ДВЕ ОСТРИЕТА
  • 4 999

    3 4 Отговор
    За мен най добрият сексуален стимулатор е жената и наистина Българките са едни от най красивите в света. Другото е тинтири минтири ако не ти става от жена чакай да ти стане от хапче и ще прокопсаш.
  • 5 Чакала

    4 0 Отговор
    Аз си купих чай от бабини-зъби, българска опаковка в насипно състояние, ефектът му е доста странен, наподобява малко пушене на лоша трева, държите активен 10-12 часа, не знам дали не е топен в някаква китайски химия, той като разбрах че българските производители внасят суровината от Китай, пих го няколко дена но не ми хареса ефекта, бих се заклел че има някаква химия вътре
  • 6 Измамници

    0 0 Отговор
    "In Humans[edit]
    A recent study found that T. terrestris caused no increase in testosterone or LH in young men,[24] and another found that a commercial supplement containing androstenedione and herbal extracts, including T. terrestris, was no more effective at raising testosterone levels than androstenedione alone.[25]"
    https://en.wikipedia.org/wiki/Tribulus_terrestris#In_Humans
  • 7 999

    3 0 Отговор
    Мулето го е яд че харесвам жени а не мъже и няма да го огрее и праска минуси сори.
  • 8 Дърто магаре

    1 3 Отговор
    Бабката ми прави чайче точно от магарешки будил и бабини зъбки..и бая доволна остава!!Това ако е качесвено,мале мале,да се пази целото село, еле по младите булки