Last news in Fakti

4 Март, 2016 06:05 9 628 3

Роналдо отново даде воля на егото си

  • кристиано роналдо-
  • его-
  • красив гол

Нападателят се перчи с головете си, иска сам да вкарва попадения, след като излъже всички 11

Головата машина на Реал Мадрид Кристиано Роналдо участва в събитие на летище "Барахас" в испанската столица, отговаряйки на различни въпроси.

"Нещата се усложниха в Примера и турнира за Купата на краля, но сме в играта за Шампионската лига. Силно сме мотивирани, защото няма клуб с повече трофеи в ШЛ от Реал Мадрид. Там нищо не е загубено", заяви португалецът, цитиран от испанските медии.

"Направихме много добър мач в Рим. Сега ни предстои двубой пред нашата публика. Имаме добра преднина, но не трябва да се отпускаме", довери той.

"Талантът не струва нищо без усърдна работа. Почти винаги съм един и същ и искам да продължа по този път, за да печеля колективни и индивидуални награди", каза CR7.

"Мечтаният гол? Вкарал съм много красиви голове. Може би липсва такъв, при който дриблирам между 11 футболисти. Това е гол от PlayStation", заяви още Роналдо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гого

    3 0 Отговор
    Като иска да вкарва такива голове да отиде при МЕСИ на стаж!!

    Коментиран от #2

  • 2 BRABUS

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "гого":

    Много точно казано.
  • 3 Роман Ценов

    0 0 Отговор
    Изхвъргач.