23 Април, 2016 14:31 996 0

ИАНМСП подпомага участието на български фирми в Булмедика/Булдентал

  • иец-
  • изложение-
  • булмедика-
  • булдентал

Най-голямото международно събитие в страната ще се проведе от 17 до 19 май

ИАНМСП подпомага участието на български фирми в Булмедика/Булдентал - 1

Изпълнителната агенция за малки и средни предприятия (ИАНМСП) ще финансира частично участието на български фирми в най-голямото изложение в страната за медицина Булмедика/Булдентал. Международното събитие, което тази година отбелязва 50 години, ще се проведе от 17 до 19 май и се организира от Интер Експо Център.

Всяка година в рамките на три дни специализираният форум показва накъде ще се развиват медицинският и денталният сектор в краткосрочен план.

Тази година Булмедика/Булдентал събира над 180 компании от България и 10 други страни, които ще насочат вниманието на посетителите върху последното поколение технологии.

80% от разходите

ИАНМСП ще финансира включването на българските компании от медицинския и денталния сектор, като поема 80% от разходите за участие на всяка одобрена фирма.

Повече информация може да получите на http://www.sme.government.bg/?p=32487

Технологии от цял свят

Според статистиката на Интер Експо Център от участващите 185 компании 159 са български, сред които 25 производители. Чуждестранните компании са от Германия, Китай, Русия, Тайван, Турция, Румъния, Пакистан, Израел, Италия, Словения, Гърция и Полша.

„От общия брой изложители 37 фирми са нови, като всички компании ще представят други 800 бранда от България и 40 други страни“, коментира управителят на Интер Експо Център Ивайло Иванов.

По негови думи освен високия брой компании, тази година изложението може да се похвали и с ръст на новите продукти. Ще бъдат показани нови 150 разработки от 28 държави.

Програмата и повече информация за 50-ото издание на Булмедика/Булдентал може да намерите на официалния сайт на изложението www.bulmedica.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА