Last news in Fakti

7 Октомври, 2011 14:40 1 788 0

Новият "Джеймс Бонд" ще носи името "Skyfall"

  • джеймс бонд-
  • бонд-
  • крейг-
  • skyfall-
  • холивуд-
  • филм

Новият филм за британския шпионин Джеймс Бонд, който се очаква да се прожектира за първи път през февруари догодина, ще носи подзаглавието "Skyfall", съобщават американските медии.

Новият филм за Агент 007, в който главната роля отново ще се играе от Даниел Крейг, досега бе известен единствено като "Бонд 23". Източници от Sony Pictures и MGM обаче обявиха, че през последната седмица компаниите са регистрирали няколко нови търговски имена, включително сайтовете "JamesBond-Skyfall.com" и "SkyfallTheFilm.com".

Продължението на шпионската лента през последните месеци бе изправено пред редица препятствия заради финансовите проблеми на големите студия. Въпреки това вече е ясно, че дългоочакваната 23-та част ще бъде по кината на Острова в края на октомври догодина. Режисьор на проекта ще е Сам Мендес, докато образът на злодея най-вероятно ще бъде дело на Хавиер Бардем.

"Този път имаме страхотен сценарий. Възхитен съм от историята, както се вълнувах от сценария на "Казино Роял". Мисля, че Сам Мендес е идеалният режисьор за проекта. В момента събираме актьорския състав. Нямам търпение да започнем", сподели Крейг в интервю по-рано през седмицата. /БГНЕС


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА