Last news in Fakti

4 Април, 2012 11:51 1 197 0

Джеймс Бонд с бира вместо мартини

  • джеймс бонд-
  • даниел крейг-
  • бира-
  • хайнекен-
  • мартини

Почитателите на Джеймс Бонд ще потънат в скръб. Техният герой няма да поръчва любимия си коктейл водка мартини в продължението на поредицата.

Настоящият агент 007 Даниел Крейг ще си поръча „Хайнекен“ вместо предпочитания си коктейл в сцена от предстоящия филм, след като американският отдел на марката бира сключил договор за участие във филма, съобщава сп. "Ad Age".

44-годишният актьор ще участва също така в образа на Бонд в телевизионна реклама за напитките на марката, която ще се излъчва в цял свят и ще бъде създадена от компанията Wieden & Kennedy Amsterdam. Режисьорът на филма "Skyfall" Сам Мендес ще бъде консултант при създаването на рекламата.

Крейг ще се появи в образа си на Джеймс Бонд и върху специални кашони с бира.

Почитатели от Джеймс Бонд са разочаровани от решението на режисьорите да изоставят мартинито. Мнозина от тях смятат, че героят ще изгуби очарованието на разбивач на женските сърца.

Какъв сексапил има в германец с бира в ръка да сваля модел на прием.... са меките коментари в специализираните блогове.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА