Last news in Fakti

18 Май, 2016 00:29 1 290 1

Марая Кери няма да пее на сватбата си

  • марая кери-
  • сватба-
  • пакър-
  • пеене
Марая Кери няма да пее на сватбата си - 1
Снимка: БТА/АР

Марая Кери е в трескава подготовка на сватбата си за милиардера Джеймс Пакър. Все още няма никаква информация точното място на церемонията. Но за едно нещо имам потвърждение. Въпреки че е една от най-известните изпълнителки, а и доста от песните й са много подходящи за любовен саундтрак, Марая Кери е категорична, че няма да пее на собствената си сватба.

„Това би било извънредно неприятно“, заяви звездата, пред сайтът "TMZ". Наскоро близки до нея разкриха и на каква диета се е подложила, за да изглежда перфектно на церемонията. А именно – изцяло морска храна. „Марая яде сьомга за закуска, морски език за обяд и риба тон за вечеря“, разкриха източници на западните медии.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джеймс

    0 0 Отговор
    Препоръчвам и след сватбата да остане на тази диета!