31 Май, 2016 16:40 3 353 2

Докосни блондинка днес и ще си щастлив и богат през годината

  • олга ускова-
  • блондинки-
  • щастлив-
  • богат-
  • докосни

Светът без блондинки би бил тъжен и тъмен, заяви Олга Ускова

Докосни блондинка днес и ще си щастлив и богат през годината - 1
Снимка: Олга Ускова

Който днес докосне блондинка, ще бъде щастлив и богат през цялата година, а който я почерпи - пет години занапред. Това заяви за Факти.бг по повод Международния ден на блондинките, който се чества на 31 май, председателят на Международната организация на блондинките - Олга Ускова.

Празникът е регистриран за първи път през 2006 година от Международната организация на блондинките, която пък бележи началото си от България. Честването му по света тръгва като акция от страната ни.

Тази година се навършват 10 г. от отбелязването на празника. Той е организиран за първи път от българските блондинки, начело с Олга Ускова.

Г-жо Ускова, състояние на ума или състояние на духа е да си блондинка?

Да си блондинка е състояние на душата. Това не означава да имаш само този цвят на косата, а и да имаш розова душа. Брюнетките също могат да бъдат блондинки по душа. Ще дам пример с Клеопатра, която е с тъмна коса, но с голямо уважение от Международната асоциация на блондинките я причислихме като такава, заради бялата й кожа и невероятните сини очи. В миналото тези жени също са се считали за блондинки, дори и ако са били с тъмни коси.

Какво още е необходимо, освен цвета на косата, за да е една жена истинска блондинка?

Освен цвета на косата, както казах преди малко, е необходимо цветът на душата й да е розов. За една блондинка е необходимо да има само две мисли в главата си, първо че има истински мъж до себе си и второ, че е най-красивата на света. Това е напълно достатъчно за една истинска блондинка.

По какви мъже си падат блондинките?

Блондинките си падат по мъже с лъвски сърца. Мога да дам пример с д-р Калоян Денков, който отпадна от едно реалити предаване. Той имаше лъвско сърце, а това означава мъж с голямо "М".

Приличат ли си по още нещо, освен косата, мъжете блондини и жените блондинки?

Мъжете блондини, също като жените, имат много лек характер и са много лесни за отглеждане вкъщи.

Може ли русата коса да се превърне в призвание в живота и кога се случва това?

Разбира се. Един от великите примери за това е Мерилин Монро, която е брюнетка по рождение, но блондинка по призвание. Има още много такива примери, когато при смяна на косата, се сменя целият имидж на човек.

Какъв би бил светът без блондинки?

Според мен, би бил тъжен и тъмен. Нямаше да ги има вицовете за блондинки. Нямаше и мъжете да се усещат като истински мъже до жените.

Как гледате на вицовете за блондинки. Разкажете някой, който Ви е любим?

Вицовете за блондинки са абсолютно истински истории от живота, които са се случвали и са разказани. Това не означава, че когато светнеш с фенерче в ухото на блондинка и очите и ще светнат, както се казваше в един виц. Това не означава, че в главите ни няма нищо...

Един от любимите ми вицове е този за една блондинка, която отишла на доктор със силно главоболие. Докторът обаче твърдял, че няма причина за това. "Докторе, умирам! Моля Ви, прегледайте ме пак", настояла блондинката. Какво да прави, докторът се съгласил. Отворил й главата, а вътре един розов конец. Взел ножицата и го отрязал и какво да види - ушите на блондинката паднали.

Историите и вицовете за блондинки искрено ни забавляват. Както се казва и това, че голяма част от тях са писани от брюнетки през тъмните им и самотни вечери.

Как ще отбележите днешния Международен ден на блондинките?

Ние имаме подкрепата на наш популярен курорт, който днес ще отпразнува празника заедно с нас. Организирали сме акция, при която всички ще получат прегръдка. Който днес докосне блондинка, ще бъде щастлив и богат през цялата година, а който я почерпи - пет години занапред.

Искам да поздравя всички блондинки и да им пожелая пеперуди в сърцата и душите. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1

    1 0 Отговор
  • 2 Измамен

    1 0 Отговор
    Защо го казва чак сега, вече се прибрах от работа и няма нищо за докосване.