Last news in Fakti

26 Юни, 2016 04:31 1 889 0

Катрин Хейгъл най-накрая забременя

  • хейгъл-
  • дете-
  • бременност-
  • осиновяване

Катрин Хейгъл обяви, че е бременна за първи път и че биологичното ѝ дете ще бъде момче. Актрисата от „27 сватби“ вече има две осиновени дъщери със съпруга си Джош Кели, за когото се омъжи през 2007 година.

В официалното си изявление тя казва: „Кланът Кели е развълнуван да обяви, че очакваме трето попълнение към нашето семейство. Налеа и Аделаида ще имат малък брат, а ние с Джош сме изпълнени с радост и благодарност.“

Бебето на Катрин трябва да се роди през януари 2017 г. 37-годишната холивудска блондинка навремето беше коментирала, че не държи да има биологични деца, тъй като собствената ѝ сестра Маргарет е осиновена от Корея.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА