Last news in Fakti

28 Юни, 2016 03:00 2 285 0

Тейлър Суифт запозна Хидълстън с родителите си

  • суифт-
  • хидълстън-
  • връзка-
  • родители
Тейлър Суифт запозна Хидълстън с родителите си - 1
Снимка: БТА/АР

Тейлър Суифт е толкова влюбена в новия си приятел Том Хидълстън, че вече го запозна с родителите си, които живеят в Нешвил, Тенеси, въпреки че двамата са заедно от около две седмици. Вестник Daily Mail пише, че 26-годишната американска поп звезда е абсолютно омагьосана от чара на 35-годишния британски актьор и има доста сериозни намерения към него в бъдеще.

Приближени на певицата казват, че тя вече е представила английския джентълмен на майка си Андреа и баща си Скот, преди три дни.

Приятел на блондинката казва: „Тейлър е супер влюбена в Том, защото той се отнася към нея като към истинска дама. Тя обича да се държи като принцеса, а той я кара да се чувства точно такава.“

Източникът добавя: „Тейлър е много близка с родителите си и държи на тяхното одобрение за новата си връзка.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА