Last news in Fakti

2 Август, 2016 00:00 2 655 3

Диета със селъри топи килограми

  • диета-
  • селъри-
  • топи-
  • килограми

Диетата със селъри е чудесен вариант за хранителен режим, с който освен че можете да свалите няколко излишни килограма, ще имате възможност да пречистите организма си от опасните токсини, да балансирате храносмилателния си тракт, както и да се отървете от досадния запек, препоръчва сайтът готвач.бг.

Зеленчукът е познат от дълбока древност. Родината му е Китай, но е вече е популярен в цял свят. Основното му предимство е богатото му съдържание на вода и витамини. Също така на всеки сто грама от него се съдържат едва 16 калории. Силните му диуретични свойства бързо редуцират теглото и балансират организма.

Другите предимства на растението са способността му да засилва перисталтиката и да помага за отстраняване на различни бактерии от червата. То е полезно и за косата, костите и за целия организъм, защото съдържа витамините B1, B2, B6. Освен всички изброени качества зеленчукът е и чудесен афродизиак.

При правилен хранителен режим чрез диетата със селъри можете да свалите шест килограма само за пет дни. Важно е да се отбележи, че максималният срок на диетата също е пет дни, след което е нужна почива, за да не се обезводните.

Диетата със селъри изисква пиенето на здравословен сок от растението през целия ден. За да го приготвите, сварете в един литър вода половин връзка стъбла от селъри. Хранителният режим позволява да използвате подсладител по ваш избор. Можете да пиете сока топъл или студен, важното е да го приемате на равни интервали през целия ден


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бактерии от червата

    0 1 Отговор
    Па тва си е ЦЕЛИНА ба !!!
    Кво "селъри" ва гони - ЦЕЛИНА напишете!!!
    Все едно "компир" не е картоф, а пъпеш-каунь...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.