14 Август, 2016 12:59 6 645 1

Жител на Брюксел спечели 6 милиона, така и не разбра

  • белгия-
  • лотария-
  • печалба-
  • брюксел-
  • карък

Какъв карък...

Жител на Брюксел спечели 6 милиона, така и не разбра - 1
Снимка: БТА/ AP

Милиони хора по целия свят пускат тото и с нетърпение очакват тегленето на тиража, който завинаги може да промени живота им.

Има и такива обаче, които захвърлят билета си и забравят за съществуването му. Белгийските медии написаха, че жител на Брюксел е спечелил над 6 милиона евро от лотарията, но така и не е разбрал и не е могъл да се възползва от печалбата си.

Жителят на белгийската столица е уцелил числата на 26 март, но не се е появил до крайния срок – 13 август, и е загубил печалбата си.

Местната лотария са се опитали да го издирят, разпространявайки съобщения по различни канали и на двата официални езика – но без успех.

Това не е първият подобен случай на белгийска територия. През 2008 година победител от лотарията не се появява за наградата си от 1 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лъчо

    0 0 Отговор
    Може да е и за добро!Я вижте сега баба Гошка как си разби живота с тази печалба , ще се крие до края на дните си.