23 Август, 2016 05:00 1 690 1

Мел Гибсън ще дава по-голяма издръжка

  • гибсън-
  • издръжка-
  • григориева-
  • развод
Мел Гибсън ще дава по-голяма издръжка - 1
Снимка: БТА/АР

Холивудският актьор и режисьор Мел Гибсън се съгласи да увеличи сумата, която плаща на бившата си приятелка Оксана Григориева, от която има дете, на 30 000 щатски долара на месец, съобщава сайтът "TMZ".

Оксана Григориева е получавала по 20 000 долара месечно, но е поискала сумата да бъде увеличена на 100 000 месечно. В крайна сметка двамата са се договорили за 30 000 долара. В замяна Григориева ще освободи дома на стойност 2,4 милиона долара в предградие на Лос Анджелис, който Мел Гибсън поддържа за нея, и ще се премести да живее в Малибу.

Мел Гибсън и руската пианистка Григориева се разделиха през 2010 г. Те имат дъщеря Лусия, родена през 2009 г., и водиха дело за попечителството над нея. Съдът постанови актьорът да изплати на Григориева 750 000 долара на три пъти и да плаща за къщата в Калифорния, където живеят Григориева и Лусия. 

В началото на този месец обаче американски съд постанови Григориева да не получи останалите 500 000 долара от първоначалното споразумение, защото е нарушила клаузата за поверителност през 2013 г.

Лусия е осмото дете на Мел Гибсън. Той има шест сина и една дъщеря от бившата си съпруга Робин. Григориева има по-голям син, чийто баща е британският актьор Тимъти Далтън. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.