Last news in Fakti

30 Август, 2016 00:45 1 331 0

Дженифър Лопес страда от любов

  • лопес-
  • гадже-
  • скръб-
  • раздяла
Дженифър Лопес страда от любов - 1
Снимка: БТА/АР

Дженифър Лопес съобщи, че слага край на връзката си с младия танцьор Каспър Смарт преди няколко дни, като двамата бяха заедно почти пет години. Явно обаче, Джей Ло страда заради тъжните събития в личния си живот. Тя е публикувала загадъчна снимка в профила си в Instagram, която намеква за това, че тя преживява любовна мъка и се опитва да не мисли за нея, хвърляйки се в работа.

Кадърът е направен на снимачната площадка на нейния нов сериал "Shades Of Blue". Съобщението, до което актрисата и поп звезда се е снимала гласи: "Защити сърцето си".

Според слуховете 47-годишната Лопес е скъсала със Смарт преди няколко седмици, а в последните месеци двамата не спирали да се карат. Списание People пише, че все пак двамата ще си останат приятели, най-вече защото 29-годишният Каспър е много близък с нейните две деца Макс и Ейми. 

Смарт беше казал наскоро в интервю, че обича Дженифър, защото: "Тя е сладка, забавна, мила, добродушна и блага. Няма какво повече да искам."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА