18 Септември, 2016 22:43 2 203 0

Джъстин Тимбърлейк и Бритни Спиърс се избягват на всяка цена

  • джъстин тимбърлейк-
  • бритни спиърс-
  • избягват

Романсът им отмина преди 14 години, но двамата все още са в обтегнати отношение

Джъстин Тимбърлейк и Бритни Спиърс се избягват на всяка цена - 1
Снимка: БТА/АР

Джъстин Тимбърлейк и Бритни Спиърс се избягват по всякакъв възможен начин. Световноизвестните американски поп изпълнители, които са бивши гаджета ще са по едно и също време в Лондон, но изобщо не искат да се засичат един с друг, пише Daily Star Sunday.

Спиърс ще лети за британската столица, за да участва в музикален фестивал, започващ на 27 септември, а няколко дни по-късно Тимбърлейк ще е част от комедийно телевизионно шоу по "Би Би Си".

"Джъстин пристига когато Бритни е още там, а и двамата са предупредили организационните си екипи да се уверят, че няма да се засекат случайно. Хотели, маршрути, рекламни ангажименти - всичко се проверява внимателно.", споделя още доверен източник пред изданието.

Джъстин Тимбърлейк и Бритни Спиърс бяха заедно три години - от 1999-а до 2002-а. Оттогава минаха цели 14 лета, но очевидно отношенията им не са се подобрили с времето.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА