Last news in Fakti

27 Септември, 2016 14:22 12 602 3

Какво става, когато паркираш зад Boeing 757 (ВИДЕО)

  • паркираш-
  • кола-
  • boeing 757

Куриозно видео демонстрира последствията

От всички места, където можеш да паркираш кола, пространството в близост до Boeing 757 не е най-доброто от тях.

Едно семейство, наело си кола под наем, разбра за това по неприятния начин, пише „Дейли Мейл“.

Инцидентът се е случил на гръцкия остров Скиатос, където семейството паркирало своя автомобил в пространство, намиращо се зад самолета.

 На видеото се вижда как силната струя при излитането на Boeing- a изкривява врататата на багажника на колата и чупи прозорците на останалите врати. 

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ееее

    0 0 Отговор
    Жалко че е нямало български батки, щяха да паркират луксозните си джипове (в които са инвестирали всички семейни средства) на първа линия и щяха да се кефят после
  • 2 Guest

    0 0 Отговор
    Това е о.Скиатос - Гърция.
    Това си е жива атракция там. Само дето явно не е за всеки(особено за безмозъчни). Как може да си оставиш отворени врати прозорци на колата...? Акъла не ми го побира..
  • 3 Martin

    0 0 Отговор
    Еми оставаш без кола, какво ставало...