Last news in Fakti

27 Октомври, 2011 15:08 3 660 0

Все повече мъже проспиват секса

  • секс-
  • спане-
  • проспиват

Може да звучи абсурдно, но все повече нараства броят на мъжете, които забравят палуването в кревата през нощта.

За първи път болестта сексомния е била открита през деветдесетте. Всички са чували за сомнамбули и хора, които взимат прахосмукачката и чистят насън. Сексомнията е нещо подобно тях и представлява състояние на съня, при което спящите не помнят, че са правили секс.

Не се притеснявайте, момичета, това е болест :)

Матю Уокър, професор по неврология в Националната болница по неврология и неврохирургия в Лондон, казва, че мъжете по-често искат секс, докато спят. Това е по-вероятно да се случи през първите часове на нощта, когато спят най-дълбоко. "Както децата страдат от среднощни кошмари, така и възрастните. Само че възрастните могат да изпитат сексуално желание дори насън, от докосване на партньора", обясни той.

 

 

 

Информацията е на БГНЕС


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА