Last news in Fakti

30 Октомври, 2011 16:21 1 364 0

Себеуважението помага за сексуалното удоволствие на жените

  • себеуважение-
  • секс-
  • жени-
  • мъже

За мъжете ключова се оказва взаимността

Екип специалисти от Училището за обществено здравеопазване към Университета "Джон Хопкинс" изследва връзката между степента на развитие на определени качества при мъжете и жените и удоволствието, което получават от правенето на любов.

В експеримента са участвали 3237 доброволци от двата пола на възраст между 18 и 26 години.

При жените редовното получаване на оргазъм и удоволствието от оралния секс е тясно свързано с чувството за себеуважение, самостоятелност и взаимност. Професор Аден Галински, ръководител на изследването посочва, че именно тези качества помагат на жените да получават по-голямо удоволствие от интимния живот.

За мъжете ключова се оказва взаимността. Според професор Галински, именно това качество, ако то е развито в достатъчна степен, помага на мъжете да почувстват по-добре своята партньорка и по-гъвкаво да реагират на нейните нужди.

Информацията е на БГНЕС
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА