9 Ноември, 2016 07:00 1 748 0

Вашият хороскоп за днес, 09.11.2016 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • зодия

Скорпион

Въздържайте се от крайни оценки, особено към хора, изпаднали в нужда. По-добре се опитайте да сте полезни и приемете, че на всеки може да се случи. Ще разрешите успешно свой проблем и ще останете доволни от постигнатото.

Стрелец

Резултатите, които постигате на работното място, ще се превърнат в мерило за други, които се занимават с подобна дейност. Служебно пътуване ще ви натовари с допълнителни грижи. Но в личните си взаимоотношения с партньора всичко е повече от добре.

Козирог

Сами няма да успеете във всичко, което сте планирали днес. Не се притеснявайте да потърсите подкрепа, защото ще я получите без усилия. Бъдете откровени в отношенията с приятелите си.

Водолей

Изцяло от вас ще зависи посоката, в която ще се развивате. Не бъдете прибързани в реакциите си, търпеливо изслушвайте партньорите си и трезво вземайте решенията си. В личен план ви очаква нещо приятно, на което можете да се отдадете с цялото си сърце.

Риби

Не си губете времето в празни приказки и монолози. Това би ви попречило да се организирате и свършите полезна работа. Бизнесът ви налага активни действия. Ще се радвате на вниманието на любим човек.

Овен

Увереността ви и правилните ви действия помагат на околните да придобият смелост и оптимизъм. Добре се чувстват във вашата компания и онези, чиито проблеми са решени. Роднински дела ще ви потопят в среди, малко познати на вас, но ще се справите.

Телец

Правете компромиси и ще постигнете желаното. Бистротата на мисълта ви ще ви осигури предимства, каквито на други няма да се предложат. Възползвайте се от моментното разпределение на силите за да прокарате и осъществите важните за вас задачи.

Близнаци

Призовете на помощ волята си и довършете започнатото. От резултатите днес ще зависят делата ви в следващите дни. Деликатно търсете съдействието на партньори или колегите си.

Рак

Добронамерени сте в общуването и това прави всички около вас доволни. Предсказуемоста на поведението ви също помага за равновесието на силите. Не се плашете от нови начинания.

Лъв

Затрупани сте от работа и идеи, които чакат ред за осъществяването им. Самостоятелните ви изяви ще ви осигурят предимство, а и късмета ще е с вас. Не се вглеждайте в дребните и несъществени неща, които повече биха ви затруднили, отколкото да ви помогнат.

Дева

Обстоятелствата ще ви срещнат с непознати хора и места, и са възможни необичайни преживявания. Натовареността няма да ви попречи да зарадвате с нещо приятно любимия си човек. Запазете за себе си нещата, които ви носят притеснение, и му посветете вечерта.

Везни

Самостоятелно взимайте решенията си, без да занимавате околните с проблемите си. Наложете си самодисциплина и ще успеете да се справите с всичките си ангажименти. Ще се радвате на вниманието и любовта на интимната си половинка.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА