Last news in Fakti

30 Октомври, 2011 15:23 7 258 4

Хелоуин не е причина да се откажете от секса

  • секс-
  • секс в ковчег-
  • хелоуин

Който има здрави нерви, може да опита и секса в ковчег

Наближава най-страшната и забавна нощ от годината – нощта на Хелоуин. Тя обаче не е причина да се откажете от секса, коментират експерти по темата.


Точно обратното опасността, ужасът и мистерията увеличава сексуалното желание като афродизиак.

Това е единствена вечер в годината, когато вещиците и вампирите са добре дошли във всеки дом. За момичетата е "времето на вещиците", когато са задължително в скъсаните чорапогащници, които най-много съблазняват мъжете. Друга еротична роля на Хелоуин е "булката – мъртвец" с елегантна бяла рокля и тъмни сенки на очите.


Мъжете могат да се съсредоточат върху визията на лошия вампир. Кръвопийците силно привличат нежния пол в нощта на ужасите, защото всяка дама поне веднъж е мечтала да прави секс на дивана на Дракула. На този ден е моментът да използвате революционните светещи презервативи, които ще допълнят атмосферата.


Който има здрави нерви, може да опита и секса в ковчег. Те струват доста пари, но можете да опитате да преговаряте с някоя погребална агенция да ви даде един на лизинг. През последните години се наблюдава високо търсене.

Друго необичайно място за секс на Хелоуин е тавана. Ако по принцип подреждате къщата и слагате романтични свещи, на този ден може да си позволите малко бъркотия и паяжини. Представете си, че сте във филм на ужасите, попадате в изоставена къща и точно тогава ви се приисква секс. Остава само да се скриете от... духовете.


Информацията е на БГНЕС


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Максито

    0 0 Отговор
    Ееее аз да сам казвал че ще спирам??? НЕ!!!!!!!!!!
  • 2 Смърфиета

    0 0 Отговор
    Вече си поръчах ковчег
  • 3 seksco

    0 0 Отговор
    sa praya seks na vanata
  • 4 НЕВИДИМИЯ ПРИЦЕЛ

    0 0 Отговор
    АБЕ ОТ КОГА ТОЛКОВА СМЕ СЕ РАЗВЪЛНУВАЛИ ОТ АМЕРИКАНСКИ ПРАЗНИЦИ ? НИЕ НАШИ НЯМАМЕ ЛИ СИ И ДА НЕ СА ПО-ЛОШИ СЛУЧАЙНО ? ХЕЛОУИН ДРЪН ДРЪН ТА ПЛЯС ! АМИ ДА ПРАЗНУВАМЕ НАШАТА НЕЗАВИСИМОСТ НА 4 ЮЛИ ТОГАВА !? МОБИЛЕ КАКВО Е ТОВА ЧУЖДОПОКЛОНИЧЕСТВО В СТАТИЯТА КОЯТО СТЕ ИЗБРАЛИ...? А ДА ИЛИ ПРОСТО БАВНО НО СИГУРНО ПОДМЕНЯМЕ ЦЕННОСТИТЕ КАКТО И ПРЕМАХВАМЕ БЪЛГАРСКИТЕ ТРАДИЦИИ ... ИЛИ НЕ ?