Last news in Fakti

1 Ноември, 2011 10:42 1 045 0

Тежко пострадал от пожар е приет в "Пирогов"

  • софия-
  • пирогов-
  • изгаряния-
  • пожар-
  • пострадал

Болницата са посетили и седем, пострадали при побои

В понеделник, в 18.20 часа, с линейка на пожарната е транспортиран  57 годишен мъж.  Той е с 55% изгаряния по цялото тяло. Настанен е с опасност за живота в реанимацията на Секцията по изгаряния. По първоначална информация, мъжът е пострадал при пожар на гара Илиенци.

Във вторник, 1 ноември предстоят операции на трима с тежки изгаряния. Това съобщи проф. Дора Танчева. Първа ще бъде операцията на 17 годишен, който пострада от електрическо изгаряне по време на риболов в село Слокошница, района на Кюстендил. Приет е на лечение на 25 октомври.

След него в операционната ще постъпят на 34 години, с 40% поражения, който се самозапали в жк "Младост" и друг мъж на 57 г. с 55% изгаряния, пострадал при пожар на гара Илиенци.

За изминалото денонощие в Спешното приемно отделение е оказана медицинска помощ на 7 пациенти, пострадали при побои в различни столични квартали. Всички са освободени за домашно лечение.

Консултирани и минали на изследвания са 8 пациенти, ранени в катастрофи. На лечение е оставен В.Г. на 66 г. Той е с три счупени ребра и счупване на глезена. Пострадал е като пешеходец в катастрофа на входа Централните софийски гробища.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА