Last news in Fakti

1 Ноември, 2011 11:29 1 062 0

Риана в шведска болница

  • риана-
  • болница-
  • швеция

Известната певица от Барбадос Риана, която е на турне в скандинавските страни, съобщи на феновете си снощи, че няма да се състои концерта предвиден за същата вечер в южния шведски град Малмьо. "Съжалявам Малмьо", така тя информира в Туитър своите почитатели.

Live Nation, продуцентите и промоторите на европейското турне на певицата потвърдиха, че тя не е в добра форма, за да излезе на сцената и пред публиката. Причина за влизането й в болница е остър грип.

Малко по-късно Риана пусна снимка в Туитър с ръката й и системите, за да потвърди анулирането на концерта. "Извинявам се на всички, които се радваха за концерта в Малмьо. Толкова много исках да изляза пред вас. Това щеше да е много по-добре отколкото да съм болна от грип. Наистина съм тъжна, че не съм сред вас", написа тя в социалната мрежа.

Тази вечер и утре Риана трябва да изнесе концерт в Ериксон Глоуб в Стокхолм. Все още не е ясно дали тя ще има сили да го изнесе. По-късно през деня се очаква Live Nation да разпространи до почитателите й официално съобщение за състоянието на певицата.

 

Информацията е на БГНЕС


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА