11 Декември, 2016 14:33 2 992 0

STAR WARS мания в Лос Анджелис (Видео и снимки)

  • star wars

Световна премиера на "Rogue One: A Star Wars Story"

STAR WARS мания в Лос Анджелис (Видео и снимки) - 1
Снимки: БТА/АР

Космически кораб, насред лосанджелиски булевард, червен килим, дълъг десетки метри, и стотици възторжени фенове. Това беше сцената на световната премиера на филма "Rogue One: История от Междузвездни войни" в Калифорния.

Компанията "Дисни" не се е отказала да крои големи планове във връзка със сагата, създадена от Джордж Лусас, след като през 2012 г. плати около 4 милиарда долара за правата за продължаването й. "Междузвездни войни: Силата се пробужда" - 7-ият филм от сагата, събра над 2 милиарда долара приходи в бокс-офиса.

Очаква се "Rogue One: История от Междузвездни войни", който следващата седмица излиза по екраните в редица европейски страни, да постигне същия успех.

STAR WARS мания в Лос Анджелис (Видео и снимки)

STAR WARS мания в Лос Анджелис (Видео и снимки)

"Холивуд е център на филмовата вселена, но тази вечер е просто център на Вселената", заяви кметът на Лос Анджелис Ерик Гарсети.

Журналистите, поканени на предпремиерните прожекции на новия филм, бяха подложени на редица ограничения, като например да не разкриват интригата в него. Официалните рецензии са под ембарго до вторник сутринта, преди излизането на филма по екраните в САЩ на 16 декември, но редица актьори и фенове ползваха социалните мрежи, за да изкажат мнението си за "Rogue One: История от Междузвездни войни".

Комикът Дейн Кук увери в Тwitter, че това вероятно е най-добрият филм от поредицата, докато актьорът Рейн Уилсън го нарече изумителен.

STAR WARS мания в Лос Анджелис (Видео и снимки)

Колегата му Уил Уитън пък не харесал толкова новия филм, колкото оригинала. Крис Тейлър, авторът на книгата "Как "Междузвездни войни" завладя Вселената", е написал, че филмът те кара да затаиш дъх. Тейлър го намира за по-мрачен от "Междузвездни войни: Империята отвръща на удара".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА