Last news in Fakti

3 Ноември, 2011 11:59 1 223 0

Първо в България състезание по Аматьорски ММА в клетка

  • софия-
  • мма в клетка-
  • състезание-
  • зала „ армеец”

На 12-ти ноември в малката зала на спортна зала „ Армеец”  ще се проведе първото във България състезание по аматьорски ММА в клетка. Организаторът на спортното събитие е клуб "Real Pain",  член на Българската федерация по Смесени Бойни Изкуства с президент Христо Христов.
Поради големия интерес квалификациите ще се проведат на татами, а състезателите, които достигнат до финал по категории и възрастови групи ще се борят за медали в професионална шестоъгълна клетка. С цел противопоставяне на равностойни противници, участниците ще бъдат разделени в две възрастови групи: под и над 18 г. в следните категории: до 60 кг; до 66 кг; до 72 кг; до 78 кг; до 84 кг; до 90 кг; до 96 кг и над 96 кг.
За всички, които няма да имат възможност лично да наблюдават атрактивните срещи, състезанието ще се излъчи на живо в сайта: http://mma-bulgaria.com/. А зрителите дошли в залата не само ще имат шанса да се насладят на уникалната за България спортна проява и да се потопят в реалната атмосфера от световните ММА състезания, но и да помогнат. Приходите от събитието ще бъдат дарени за възстановяването на Георги Огнянов (Макарона). Петкратният републикански шампион по Джудо и многократен шампион по Самбо получи тежка травма по време на участието си „Студентското първенство по Самбо” в Прага през 2010 г.
Началният час за записване и кантар е 9:00 ч. като до участие ще бъдат допускани само състезатели от клубове. Задължително условие е и представянето на спортна застраховка за деня на проявата и не на последно място, отличното познаване на аматьорския ММА правилник: http://realpain-mma.com/bg/pages/view/18/

Такса за участие: 20 лв.
Вход за зрители: 3 лв.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА