22 Декември, 2016 07:00 4 272 0

Вашият хороскоп за днес, 22.12.2016 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • козирог-
  • водолей

Козирог
В отлично настроение ще премине денят ви и около вас ще е приятно и динамично. С желание ще следвате целите, които сте си поставили и ще се адаптирате бързо към всякаква ситуация. Бележите успехи при преговори и това ще ви помогне за по-бързото изкачване в йерархията на управление.

Водолей
Днес трябва да отделите внимание на нещата около себе си, на работното място и у дома. Развитието на делата ви в сфера, в която считате че няма тайни за вас, ще ви изненада. Не се притеснявайте да потърсите близостта на човек, когото чувствате близък. Денят ви ще е динамичен, но и резултатен.

Риби
Правилните ви действия в професионален план увеличават шансовете ви за успех. Рискът е минимален, а имате и пълната подкрепа на колегите си. Ваши конкретни наблюдения ще се окажат полезни в определен момент. Вечерта ще прекарате в приятна компания.

Овен
Няма да ви липсват непредвидени ситуации, но ще се справите. На вас може да се разчита. Ще се захванете със задача, която на пръв поглед е рискована, но добре ще се развият нещата и ще останете доволни. На повечето от представителите на знака им предстоят доходни занимания.

Телец
Започвате осъществяването на свой проект, който от доста време подготвяте. Изявата ви ще ви помогне да ви забележат хора, чиито интерес отдавна преследвате. Ще последват препоръки и добри предложения. Обърнете внимание на интимната си половинка.

Близнаци
Екипната работа днес ще се толерира, не се дистанцирайте. Старайте се да постигнете съгласие с онези, с които работите. Не се натоварвайте излишно с ангажименти към близки хора. Ще ви е по-скоро трудно да се справите и това може да стане причина за охладняване на отношенията ви.

Рак
Ще направите деня си интересен и вълнуващ. Захващате се с много задачи, но ще успеете да осъществите конкретните си планове и това ще ви направи доволни. Ново запознанство ще ви накара да се почувствате щастливи.

Лъв
Денят ви няма да е лишен от трудности, но ще достигнете до резултатите, които предвиждате. Наясно сте за това как трябва да се развиват делата ви и се опитвате максимално да се доближите до тях. Приятна изненада вечерта.

Дева
Заниманията ви с чужди проблеми ще отнемат по-голяма част от времето ви. Ще възникват пречки за преодоляване. Стойте настрана от каквито и да било конфликти. Добре е да обърнете внимание на любим човек, който има нужда от вашата помощ.

Везни
Не се захващайте с ангажименти, с които не бихте могли да се справите, това може да ви разочарова. Имате шанс да спечелите време за важен проект. Някои ще работят по въпроси, свързани с обществено-политическия живот на страната.

Скорпион
Делата, с които предстои да се заемете, ще надхвърлят очакванията ви. Разбирате се чудесно с хората от обкръжението ви и ще успеете да постигнете печелившо за дейността ви споразумение. Вълнувате се от успехите на колектива, това ви прави по-добри и толерантни.

Стрелец
Общуването ви с повече хора ще разнообрази деня ви. Обмисляте няколко проекта, но още не можете да се спрете върху нещо конкретно. Разговорите, които провеждате ще са ви от полза за да се ориентирате правилно в обстановката. Не допускайте лични емоции да пречат на решенията ви.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА